بجنورد - خبرگزاري مهر: سرانجام آرزوي چندين ساله مردم خراسان شمالي براي داشتن استانداري بومي در دولت يازدهم محقق و سيدعلي اكبر پرويزي به عنوان نخستين استاندار بومي اين استان معرفي شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم خطه شمال خراسان اين گنجینه فرهنگها، پس از سالها امید و انتظار توانستند دیارشان را در قامت یک استان به تماشا بنشینند، امري که با همت دولت هفتم و در پي تقسيم خراسان بزرگ محقق شد و موجی از شور و شادمانی این استان را فرا گرفت.

با تاسيس خراسان شمالي مردم شادمان از این حسن تدبیر، بودنِ خویش را باور کردند و از آن پس اهالي امیدوار این دیار به انتظار آبادانی و عمران و توسعه اش ماندند.

آنچه در این سالیان بر این استان و مردم رفته است حکایت تلخ و روح آزاری است، بی ثباتی مدیران در این استان درد بزرگی بود كه متاسفانه در دولت هاي نهم و دهم به رويه اي عادی و پسندیده بدل شد.

بي ثباتي مديران آرامش و آسايش را از استان خراسان شمالي و مردمش گرفت اما این به معنای انکار زحمات دیروزیان نیست بلکه آسیب شناسی عدم توسعه اين سرزمین است.

تغییر هفت استاندار در طول 9 سال سبب شد که این استان از قافله توسعه عقب بماند، بی تجربگی و ناآشنایی برخی افراد با استان باعث شد که به رغم وجود قابلیت های فراوان در عرصه گردشگری، کشاورزی و اقتصادی، خراسان شمالی در مقایسه با دیگر استانها پا پیش ننهد چرا كه بسياري این دیار را کلاسی برای تمرین فردایشان تلقی می کردند و خوب می دانستند که پس از چندی راهی دیاری دیگر  می شوند و باز ما مردم با حیرت منتظر بودیم که فردا در پشت درهای بسته چه خواهد شد و که خواهد شد؟

بعد از آن همه خطاهای ناصواب در عرصه مدیریت استان، ائمه محترم جمعه، نمایندگان محترم در مجلس، مردم و نخبگان و فعالین سیاسی خواست شان از دولتمردانِ کابینه تدبیر و امید، انتصاب یک استاندار بومی بود که از جنس مردم باشد و استان را بشناسد و برای ماندن بیاید نه برای رفتن.

حضور عبدالرضا رحمانی فضلی در قامت وزیر کشور که خود برخاسته از میان این مردم است و این خاک و خلقش را نیک می شناسد، نویدی برای توجه بیشتر به استان و خواسته های مردمش بود و با انتصاب یکی از شایسته فرزندان این مردم به عنوان استاندار ثابت کرد که حرمت مردم و دیارش را عزیز می دارد.

انتصاب سيدعلي اكبر پرویزی به عنوان استاندار جديد خراسان شمالي نماد خودباوری فرزندان اين خطه از ايران اسلامي است، استانی که پس از چند سال روح خودباوری در فرزندانش دمیده شد و کودکان امروز باور دارند که مردان بزرگ فردایند و فردا در کنار یکدیگر باید این مردم را، این خاک را، این رود و چشمه ها را پاس دارند و برای فردای سرزمین شان بکوشند تا دیارشان بلند آوازه شود و مردمش دیگر غم نان نداشته باشند.

امروز روز طلایی خراسان شمالی است که در همه استان از همه حنجره های عاشق این ملک و میهن، فقط یک صدا بر می خیزد و آن صدای کار و تولید و توسعه است. صدای وحدت همه است، صدای یکدلی و اتحاد است، چنین شور و امیدی را در این روزها و روزگار باید عزیز داشت.

امروز روز ترسیم فردای روشن است، روز باور آفتابی فرزندان این دیار است و باید همه برای سربلندی این سرزمین در کنار یکدیگر قرار گیرند تا فردايیان نگویند شما از اداره یک استان ناتوان بودید و در دل ها بذر یأس افشاندید، باید برخاست و ساخت تا فرزندان فردایمان به چشم حقارت نگاهمان نکنند.

امروز خراسان شمالی با انتصاب یکی از فرزندان همسو با دولت و همراه با مردم نفس تازه کرد، مردم شادمان از این انتصاب هستند و خود را قدردان دولتی می دانند که صدایشان را شنیده است. امید که این وحدت و لبخند و شادمانی با فرخنده کارهای شایسته و بایسته در استان گنجینه فرهنگها ماندگار شود.

-------------------------------------

گزارش از: اسماعیل حسین پور