سنندج - خبرگزاری مهر: فصل مهر، فصل رويش جوانه های اميد و فصل خواندن و نوشتن از راه رسيد فصل مهر، فصل آشنايی با خدا فصل خوشه چينی ستاره ها فصل همكلاسي های ديروز و هم نيمكتی های امروز، از راه رسيد و در این میان کودکان سنندجی که برای اولین بار پای در راه تحصیل نهادند همزمان با دیگر کودکان در سراسر کشور این روز را جشن گرفتند.

به گزراش خبرنگار مهر، امروز زنگ آگاهی به صدا در می آيد و پرچم دانش برافراشته می شود و صدای جنب و جوش و شور و هياهوی بچه ها فضای مدرسه را پر می كند.

ياسمن ها از قصه های ديروز می گويند و معلمين درس امروز می دهند و كبوتران وجود را به پرواز در می آورند تا به دانش آموزان درس خوب زيستن را بياموزند.

باز هم با پایان یافتن فصل تابستان بوی مهر در شهرها و کوچه های کشورمان پیچیده است و باز هم مدارس چشم به در دوخته اند و به انتظار نشسته اند تا سال تحصیلی جدید را همراه با دانش آموزان آغاز کنند.

با آغاز سال تحصیلی در اول مهر، میلیون ها دانش آموز به شوق آموختن، روانه مدرسه می شوند همه ساله با شروع ماه مهر کوچه ها و خیابان ها رنگ و بوی دیگری پیدا می کنند و شور و شوق دانش آموزان جلوه زیبایی به جامعه می بخشد.

صبح یکشنبه همزمان با سراسر کشور جشن شکوفه ها با حضور بیش از 25 هزار کلاس اولی در دبستان های سطح استان کردستان برگزار شد تا شاهد حضور شکوفه های تازه رسیده به بهار تعلیم و تربیت باشیم.

مراسم نمادین جشن شکوفه های استان کردستان با حضور مسئولان کشوری، استانی، دانش آموزان کلاس اولی و اولیای آنان در مدرسه شاهد دخترانه فرزانه میرکی سنندج برگزار شد.

نظام جدید آموزشی، تدبیر شایسته در پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت است

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ابتدای این مراسم گفت: نظام جدید آموزشی یک تدبیر شایسته در پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت است که تا کنون توانسته موفق عمل کند.

سید محسن حسینی ارسنجانی اظهار داشت: یکی از ویژگی های نظام جدید آموزشی پاسخگویی به تمام نیاز معلمان، دانش آموزان و خانواده ها است که توجه بیشتری به کیفیت آموزشی و تنوع بخشی به فعالیت های آموزشی دارد.

وی افزود: روزهای آغازین مدرسه از جهات مختلف دارای اهمیت است ایجاد نگرش های مثبت و پویا در دانش آموزان، تقویت انگیزه تلاش و تحصیل، کاهش دغدغه، اضطراب و تردید و زدودن هرگونه آثار بدبینی نسبت به درس و مدرسه و کلاس و معلم و سرانجام آشنایی با شخصیت و دیدگاه های دانش آموزان می تواند در روزهای اول مدرسه صورت پذیرد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش یادآوور شد: دوره دبستان از جهت تعلیم و تربیت، بهترین دوران است در این دوره، کودک ویژگی های روانی و آمادگی کاملی برای تربیت پذیری و ادب آموزی دارد.

آموزش و پرورش متولی تعلیم و تربیت اسلامی در جامعه است

در بخش دیگری از این مراسم مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج بیان کرد: آموزش و پرورش متولی اصلی تعلیم و تربیت اسلامی دانش آموزان در جامعه است.

غزاله مرادی ادامه داد: ایجاد بستری آرام، امن و علمی یکی از اولویت های کاری آموزش و پرورش است و در راستای تحقق این امر تعامل و همکاری والدین یک نیاز جدی است.

وی افزود: دانش آموزان سرمایه های ملی کشور هستند که در آینده می توانند در عرصه های مختلف علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی نقش آفرینی کنند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج بیان کرد: مدرسه خانه دوم دانش آموزان است و والدین باید با اعتماد کامل به معلمان فرزندان خود را روانه مدرسه کنند.

مرادی یادآور شد: سال های آغازین تحصیل دوران بسیار حسّاسی است در این دوران خانه و مدرسه هریک نقش ویژه دارند و روابط در خانه فردی تر و عاطفی تر، در مدرسه جمعی تر و منطقی تر است.

وی ادامه داد: دو محیط خانه و مدرسه از لحاظ فراهم آوردن زمینه های لازم برای رشد کودک مکمل یکدیگرند و باید با همدیگر همکاری داشته باشند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج  اظهار داشت: اولین برخورد معلم با دانش آموزان مهمترین تأثیر را در شکل گیری شخصیت آموزشی و تربیتی او دارد و معلمان باید با گشاده رویی و لبخن اعتماد به نفس را در روزهای ابتدایی مدارس به کودکان هدیه دهند.

مرادی گفت: استقلال و آزادی کشور در گرو تربیت صحیح کودکان، نوجوانان و جوانان است و این کار نیازمند همتی والاست و نقش معلمان و مربیّان اساسی و مهم است.