اصفهان - خبرگزاری مهر: استاندار اصفهان با اشاره به اينكه بايد در وزارت نيرو يك ميز براي حوضه زاينده رود ايجاد شود، گفت: راه‌هاي برون رفت از اين بحران كه چند استان را در برگرفته بايد در اين ميز مشخص و معين شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ذاکر اصفهانی در اتاق فکر استان گفت: اتاق هاي فکر به عنوان مجموعه هاي ارزشمند و اثرگذار بايد مشکلات ساختاري و موانعي که ناشي از خلاء قانوني مي باشد را شناسايي و راهکارهاي علمي براي برون رفت از اين مشکلات را به نهادهاي حاکميتي و دستگاههاي اجرايي اعلام کنند.

ذاکر اصفهاني با بيان اينكه هم اکنون بحران آب، بحران آلاينده هاي زيست محيطي و پيشروي کوير بزرگترين دغدغه هاي مديريت استان است، اظهار داشت: لازم است اتاق فکر استان همچون گذشته با همکاري دانشگاهها و صاحب نظران براي مقابله با اين سه بحران ، نظرات و پيشنهادات عملي و سازنده خود را اعلام کنند.

وی با اشاره به اينكه در حال حاضر هزاران اتاق فکر در جهان وجود دارد، افزود: يكي از آفت‌ها و آسیب هاي اتاق های فکر، به جریان نیفتادن تولیدات ناب این اتاق هاست.

استاندار اصفهان با ابراز تاسف از اينكه خروجی‌های اتاق فکر به کار گرفته نمی شود، تصريح كرد: باید با تغيير شكل اين اتاق‌ها، دستگاه‌ها برای استفاده از اتاق فکر، نوبت بگیرند.

ذاكر اصفهاني با اشاره به اينكه اتاق هاي فكر سياست ساز هستند نه سياست گذار گفت: اتاق فکر می تواند بدون ملاحظه و بدون محدودیت، به شکل رادیکال و غیرمتعارف، نظریه صادر نماید.

وی تأکید کرد: باید در خصوص نوع رابطه‌ اتاق فکر و دستگاه اجرایی مطالعات کافی صورت پذیرد.

وي با اشاره به ويژگي­هاي اتاق فكر؛ جمع انديشي، توليد فراورده هاي فكري و انتقال به مخاطب، معطوب بودن پوشش ها به مسائل روز و درگير نشدن در مسائل اجرايي و تشريفات رسمي سياست گذاري را از ويژگي هايي برشمرد كه اتاق هاي فكر را از ساير سازمان هاي پژوهشي متمايز مي سازد.

استاندار اصفهان با اشاره به ظرفيت‌هاي بالاي نيروي انساني در استان اصفهان گفت: توسعه یافتگی یک امر تدریجی و همه جانبه است و به صورت دفعی اتفاق نمی‌افتد و منبع اصلی توسعه، منابع انسانی خصوصا نیروهای مدیریتی و کارشناس است.

ذاكر اصفهاني با اشاره به اينكه سعي شده است يك انسجام بين بخشي در همه قسمت‌ها ايجاد شود، گفت: اين انسجام بخشي از بهترين دست آوردهاي سال‌هاي اخير بوده است.