محمد کتابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از این تعداد بیمار روانی حدود هفت هزار نفر شناسایی شده که خدمات مختلفی از جمله مشاوره های اجتماعی و درمانی، کار و اشتغال،کمک مالی و نگهداری و آموزش از بهزیستی دریافت می کنند.
کتابی عنوان کرد: شش مرکز شبانه روزی نگهداری از بیماران روانی مزمن در سطح استان وجود دارد که از این تعداد چهار مرکز در در مشهد، یک مرکز در طرقبه شاندیز و یک مرکز در سبزوار است.
کارشناس مسئول بیماران روانی مزمن بهزیستی خراسان رضوی ابراز کرد: در مجموع 558 نفر در این شش مرکز شبانه روزی تحت مراقبت بوده که فقط به 520 نفرشان یارانه نگهداری بهزیستی تعلق می گیرد.
وی با اشاره به بالا بودن میزان درخواست پذیرش در مراکز نگهداری بهزیستی نسبت به ظرفیت این مراکز افزود: مراکز آموزشی و نگهداری شبانه روزی نسبت به متقاضیان خیلی کم است و سعی می کنیم بیمارانی را پذیرش کنیم که بیشترین مشکل را از نظر وضعیت روانی و همچنین اقتصادی داشته باشند.
کتابی با بیان اینکه بیماران روانی حاد مربوط به بهزیستی نیستند تصریح کرد: افرادی که تحت عنوان بیمار روانی به بهزیستی مراجعه می کنند به کمیسیون تشخیص ارجاع می شوند.
وی اظهار کرد: در این کمیسیون مدارک و سوابق شخص بیمار در مراکز درمانی بررسی شده و در صورت تشخیص بیماری پرونده تشکیل و به مراکز نگهداری ارجاع می شوند.