به گزارش خبرنگار مهر، عنايت الله نواب در بيست و پنجمين گردهمايی فرماندهان پشتيبانی و مهندسی جنگ و جهاد که ظهر پنجشنبه در موسسه تحقیقات اصلاح و نهال و بذر کشور در كرج، اظهار داشت: جهادگران تاثيری مستقيم در پيروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس داشتند و تاثیر این سنگرسازان بی سنگر را كسانی كه در جنگ مستقيم با دشمن بودند، می دانند.
وی گفت: به واسطه خاكريزها و سنگرهايی كه اين سنگرسازان بی سنگر می ساختند راه پيروزی هموار می شد و تثبيت مواضع رزمندگان و حفظ جان اين عزيزان از جمله اين تاثيرها بود.
نواب در بخشی دیگر از سخنانش به طرحهای در دست اجرا برای جهادگران دوران دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: بررسی و تبیین نقش جهاد در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تهيه تاريخ شفاهی فرماندهان جهاد از طرحهایی است تا تاريخ، نقش و عملكرد گردانهای مهندسی جهاد به نمايش گذاشته شود.
به گفته وی ۱۳ طرح مشترك با ارتش، ۱۵ طرح مشترك با سپاه و 10 طرح مشترك با دانشگاه معارف در دست اقدام است.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی افزود: جمع آوری اسناد دفاع مقدس که تا کنون در چهار استان آغاز شده و در دو استان به پايان رسيده ازدیگر طرح ها است و طبق پیش بینی ها اين طرح تا پايان سال در تمام استانهای كشور به سرانجام می رسد.
فرزندان ایثارگران جذب کار می شوند
وی در ادامه استخدام فرزندان ايثارگران جهاد را از ديگر طرحهای در دست اقدام برشمرد و گفت: تاكنون ۶۴۴ نفر از فرزندان ايثارگر جذب شده اند و مجوز جذب ۹ هزار نفر ديگر طبق جدول تهيه شده و به استانها ارسال شده که در دستور كار است.
نواب همچنین افزود: تاكنون سه هزار و ۲۵۷ جهادگر شهيد شناسايی شده و ۴۰ جلد كتاب در اين زمينه تاليف و به چاپ رسيده است.
مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: احكام لشگری شهدا نيز سالانه و به طور مرتب با اعمال افزايش حقوق ها صادر می شود.