حسین دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در سطح 17 شهرستان آذربایجان غربی کشتارگاههای سنتی و صنعتی فعال هستند، افزود: در این راستا تا کنون در نقده، خوی، میاندوآب و مهاباد کشتارگاه صنعتی راه اندازی و در ارومیه نیز کشتارگاه نیمه صنعتی فعال بوده که کشتارگاه صنعتی ارومیه نیز در دست اجرای عملیات عمرانی است.
وی با اشاره به اینکه کشتارگاه صنعتی در دست احداث ارومیه هم اکنون از 35 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، اظهار داشت: بر اساس پیش بینیهای انجام شده در صورت تامین اعتبار مصوب این طرح که یکی از نیازهای اصلی حوزه کشتار دام در مرکز آذربایجان غربی محسوب می شود تا سال 93 آماده افتتاح و بهره برداری شده و ظرفیت کشتار را افزایش می دهد.
معاون فنی دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه هم اکنون ظرفیت کشتار در کشتارگاههای صنعتی جوابگوی نیاز گوشت قرمز مصرفی روزانه مردم استان است، اعلام کرد: این در حالی است که هم اکنون به دلیل برخی مسائل 10 کشتارگاه سنتی نیز در شرایط غیر بهداشتی 80 درصد گوشت قرمز مورد نیاز مردم را تولید و ادامه این روند معضلی بهداشتی ایجاد می کند.
دهقانی با انتقاد از عدم اجرای طرح تجمیع کشتار در کشتارگاههای صنعتی، نیز عنوان کرد: متاسفانه بانکها نیز برای پرداخت تسهیلات مصوب به واحدهای کشتارگاههای صنعتی از جمله ارومیه همکاری لازم را با متقاضیان نداشته ولی در صورت وجود متقاضی برای سرمایه گذاری در زمینه احداث کشتارگاه صنعتی اداره کل دامپزشکی آماده هر گونه همکاری است.
وی از ذبح روزانه 240 راس دام بزرگ و 250 راس دام سنگین در آذربایجان غربی خبر داد و اعلام کرد: کشتارگاههای صنعتی به دلیل ارائه خدمات به یک شهر باید از ظرفیت مازاد خود با عقد تفاهم نامه های همکاری با کشورهای همسایه با توجه به مرزی بودن استان بهره برداری کنند که در این راستا کشتارگاه صنعتی خوی با ارمنستان تفاهم نامه و قرار داد همکاری امضا کرده است.
معاون فنی دامپزشکی آذربایجان غربی در خصوص حمل و نقل دام و فراورده های خام دامی با صدور پروانه اشتغال به حمل ویژه نیز، یاداور شد: هم اکنون 456 دستگاه فرآورده های خام شامل گوشت، مرغ و ماهی منجمد یا تازه را حمل و توزیع کرده که برای حمل شیر نیز 555 دستگاه، تخم مرغ نطفه دار 16 دستگاه، جوجه یکروزه 73 دستگاه، مرغ زنده 59 دستگاه و دام زنده 512 دستگاه فعال هستند.