اصفهان - خبرگزاری مهر: مشاور رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در امور محیط طبیعی گفت: 70 درصد از دشت‌های کشور به دلیل اتمام ذخایر آب‌های زیرزمینی نشست کرده که بیشتر این دشت‌ها در اطراف اصفهان و یزد است.

اسماعیل کهرم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سفره‌های آبهای زیرزمینی حکم ستون‌های زیر زمین را دارد که به دلیل نبود آب در استان اصفهان و حتی کشور بیشترین برداشت‌های از این آبها شده است.

وی در پاسخ به این سوال که "خشکسالی استان اصفهان به دلیل کمبود آب، کویر بودن آن وکمی ‌بارندگی در این استان است صحت دارد یا خیر"، بیان داشت: چیزی به نام خشکسالی یا کمبود آب در اصفهان نداریم و بارندگی در تمام کشور و از جمله اصفهان مناسب است.

مشاور رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در امور محیط طبیعی ادامه داد: بهانه خشکسالی دریاچه ارومیه به دلیل کم‌آبی در حالی از سوی مسئولان مطرح شد که هفت کیلومتر آن طرف تر از دریاچه در کشور ترکیه دریاچه‌ای وجود دارد که سال‌ها پرآب است.

وی تراز آب‌های زیرزمینی را در سطح کشور و به ویژه اصفهان و یزد را منفی خواند و افزود: هرکس اعم از ایرانی یا غیر ایرانی اصفهان را دوست دارد و این استان از جنبه معماری، زنده‌رود و صنایع به کشور هویت می‌دهد که بایدهرچه سریعتر در رفع خشکسالی از این استان سعی و تلاش کرد.
 

برچسب‌ها