به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین روز آغاز هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان شامگاه چهارشنبه کارگاه آموزشی با عنوان "کارگردانی در تئاتر خیابانی" توسط هنرمند نامی عرصه تئاتر استان کردستان و كشور، قطب الدین صادقی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی کارگردانان، نویسندگان، هنرمندان و بازیگران تئاتر با شیوه های نوین و نکته های تاثیر گذار در اجرای یک تئاتر خیابانی مناسب آشنا شدند.
مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی گفت: کارگاه های آموزشی با هدف آشنایی هنرمندان تئاتر با شیوه اجرای تئاتر خیابانی تشکیل شده است.
مدریک قادری با تأکید بر تفاوت تئاتر خیابانی با تئاتر صحنه ای اظهار داشت: این کلاس ها برای توجیه کارگردانان، نویسندگان و بازیگران در کار خیابانی و به صورت تئوری و عملی برگزار شد.
وی افزود: نمایش خیابانی به بحث ایده پردازی، سوژه و نحوه پرداخت واقعیات اجتماعی می پردازد و در عین حال تئاتر صحنه بر اساس تخیلات و یا افکار یک نویسنده می تواند شکل گرفته باشد.
مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان ادامه داد: نمایش خیابانی به صورت یک اتفاق است و امری است که در خیابان رخ می دهد و در واثع به نوعی بازگویی مشکلات و معضلات اجتماعی است.
قادری با بیان اینکه تعریف مشخصی از نمایش خیابانی وجود ندارد، یادآور شد: در نمایش خیابانی تماشاگر دخالت دارد و به عنوان بخشی از نمایش خیابانی محسوب می شود در حالی که در نمایش صحنه ای تماشاگران تنها نظاره گر هنرنمایی هنرمندان بر روی صحنه هستند.
گفتنی است در شب دوم این جشنواره کلاس آموزشی جریان تئاتر و شیوه های اجرایی در تئاتر خیابانی آذربایجان زیر نظر "اینتیفام سلطان" مدرس و یکی از هنرمندان تئاتر کشور آذربایجان برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۵
مریوان - خبرگزاری مهر: در حاشیه هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان کارگاه آموزشی کارگردانی در تئاتر خیابانی با مدرسی قطب الدین صادقی برگزار شد.