به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور "پیتر بویل" مولف اصلی این تحقیقات و مدیر موسسه سلامت عمومی جهانی دانشگاه لاستراتکلاید می گوید میزان تشخیص و مرگ ناشی از سرطان در حال افزایش، اما بودجه گذاری برای مراقبت و تحقیقات سرطان اندک است.
وی افزود: صنایع دارویی و پزشکی خصوصی باید با دولتها و بخش عمومی همکاری بیشتری صورت دهند تا این بخش ها بتوانند با بار فزاینده سرطان در سطح بین المللی مقابله کنند.
در گزارش "وضعیت سرطان شناسی 2013" آمده است: تشخیص سرطان و میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری در سراسر جهان افزایش یافته در حالی که دسترسی توازنی در مراقبت های درمانی این بیماری بین کشورها وجود ندارد.
این گزارش پیش بینی می کند که موارد ابتلا به سرطان تا سال 2030 به 26.4 میلیون نفر در سال می رسد که به طور عمده به خاطر تاثیر توسعه و پیرشدگی جمعیت در کشورهای پرجمعیتی مانند هند، چین و نیجریه و همچنین تغییر در سبک زندگی است.
بویل در کنگره سرطان اروپا در آمستردام گفت: سرطان داشتن خیلی بد و دشوار است و بدتر و دشوار تر از آن این است که بیمار مبتلا، فقیر هم باشد. بسیاری از بخش های جهان در حال حاضر قادر نیستند با موقعیت کنونی مقابله کنند و در کل برای گسترش آینده مشکل سرطان آماده نیستند.
بویل خواستار تشکیل نوعی بودجه خصوصی- دولتی برای کمک به کشورهای فقیر در مدیریت درمان سرطان شد و به تخمین های سال 2009 واحد اطلاعات اکونومیست اشاره کرد که احتمالا تشخیص، مراقبت و درمان سرطان در کشورهای فقیر تا رسیدن به سطح استاندارد کشورهای فقیر 217 میلیارد دلار در سال هزینه دارد.
وی تاکید کرد: هیچ منبع واحد بشردوستانه ای وجود ندارد، هیچ دولتی نیست، هیچ شرکتی نیست و هیچ موسسه واحدی نیست که بتواند از عهده چنین سرمایه گذاری برآید و از این رو باید مشارکت ویژه ای بین این واحد ها صورت گیری تا به نتیجه مطلوب برسیم.