معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه وزیر ارتباطات دستور داده تا در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات یک نماینده از بخش خصوصی حضور داشته باشد، گفت: این برای نخستین بار است که مقرر شده تا نماینده بخش خصوصی در بالاترین سطح تصمیم‌گیری حوزه ICT حضور داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرالله جهانگرد با بیان اینکه در حال حاضر در وزارت ارتباطات تیم منسجم و خوبی شکل گرفته و شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با رویکرد بسیار باز و با تدبیر، مدیریت منسجم و کارآمد از بخش خصوصی استقبال می‌کند اظهار داشت: دكتر واعظي با تسلط ويژه اي كه به امور اين حوزه دارد، توجه خاصي به بخش خصوصی داشته و از فعالیت‌های این بخش حمایت می‌کند و در همين راستا،‌ درهای وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات روی فعالیت‌های بخش خصوصی باز است.

وي با تاکید براینکه در سالهاي گذشته زحماتی کشیده شده اما به نظر مي رسد گام‌هایی نیز باید برداشته می‌شده که نشده و اگر بخواهیم تراز بگیریم این تراز انتظارات را برآورده نساخته است خاطرنشان کرد: تصور می‌کنم شکوفایی صنعت فناوری اطلاعات در پیش است؛ این صنعت صنعتی است توانمند، پرانرژی و با بازده اقتصادی بالا و اگر قرار باشد از رشد و توانمندی برخوردار باشیم باید از فناوری اطلاعات به عنوان موتور پیش‌برنده و تسهیل کننده استفاده كنيم؛ چراكه تحقق برنامه‌های 20 ساله بدون بهره‌گیری از فناوری اطلاعات ممکن نخواهد بود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه دکتر واعظی دستور داده تا در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات یک نماینده از بخش خصوصی حضور داشته باشد، تصریح کرد: این برای نخستین بار است که مقرر شده تا نماینده بخش خصوصی در بالاترین سطح تصمیم‌گیری حوزه ICT حضور داشته باشد.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درباره وجود تداخل وظایف و اختیارات نهادهای گوناگون در اين حوزه و اعمال حاکمیت در آن گفت: متأسفانه در این مدت شاهد تجربیات ناخوشایندی بوده‌ایم و این صنعت در یک محیط پر از دست‌انداز در حرکت بوده است که اميدواريم در آینده نزدیک این وضعیت بهبود یابد، زیرا ارکان مختلف دولت مصمم هستد طی یک فرایند جمعی وضعیت بازار را بهبود بخشند.

جهانگرد افزود: ما باید تلاش کنیم از لایه سخت‌افزاری خارج شویم و با مشارکت بخش خصوصی تدابیر مناسبی جهت توسعه کسب‌و‌کار فناوری اطلاعات کشور اتخاذ کنیم.

وی با اشاره به مشکلات پهنای باند مناسب در کشور، از اهتمام رئیس جمهور و وزیر ارتباطات به این مقوله یاد کرد و ادامه داد: رسیدگی به این موضوع جزء اولین دستورات وزیر به اینجانب بوده که براساس آن باید یک کمیته تخصصی شکل بگیرد و تکلیف برنامه پنجم توسعه که براساس آن 60 درصد خانوارها و کلیه کسب‌و‌کارها از اینترنت با پهنای باند بالا برخوردار باشند، مشخص كنند كه اميدواريم با اقدام هاي در دست اجرا، این امر تا سه سال آینده محقق شود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید بر اینکه نیازمند بازنگری در معماری خدمات هستیم، رویکرد جدید را سرویس محور معرفی کرد.

جهانگرد درباره جذب سرمایه نیز گفت: هر طرحی که طرح کسب‌و‌کار قوی داشته باشد از آن حمایت می‌کنیم و منابع مالی آن از منابع مختلف تامین خواهد شد. ضمن این که شرکت‌های سرمایه‌گذاری به‌دنبال طرح‌های معتبر فناوری اطلاعات هستند تا در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

وی اظهار امیدواری کرد با ارتقا نگاه مدیریت کشور به فناوری اطلاعات، یک نگاه سیستمی به این صنعت به عنوان یکی از مولدهای اقتصادی بوجود آید و صنعت فناوری اطلاعات وزن اقتصادی بیشتری پیدا كند.