به گزارش خبرگزاری مهر: احسان ارکانی در کارگروه چهارمین جشنواره و نمایشگاه علم تا عمل اظهار کرد: خراسان رضوی در ارسال طرح به چهارمین جشنواره ملی علم تا عمل مقام نخست را در سطح کشور کسب کرد.
وی با بیان این که برگزاری این جشنواره حلقه مفقوده بین نخبگان و حوزه صنعت است، اظهار کرد: با انجام این حرکت، بحث تجاری سازی ایده ها به منصه ظهور می رسد.
وی ادامه داد: با حضور معاون توسعه ی مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی، اقدامات لازم برای حضور هر چه بهتر استان در جشنواره علم تا عمل که از 27 تا 30 مهرماه در تهران برگزار خواهد شد، مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به این که خراسان رضوی، 184 طرح استانی را در سامانه ملی علم تا عمل به ثبت رسانده است، افزود: استان به لحاظ تعداد طرحهای ثبت نامی و تایید شده مقام نخست را در کشور داراست و استان های تهران و اصفهان رتبه های دوم و سوم را از این حیث دارا هستند.
ارکانی با اشاره به سابقه ی مطلوب شرکت استان در جشنواره یاد شده تاکید کرد: در سال جاری نیز خراسان رضوی بهعنوان پایتخت معنوی کشور و قطبی قدرتمند به لحاظ جایگاه علمی و تعداد بالای نخبگان، بایستی جایگاه و شان خود را حفظ کرده و ارتقا بخشد.
معاون توسعه ی مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: بهروز رسانی و نهایی نمودن بانک اطلاعات طرحهای پژوهشی و دانش بنیان، شناسایی مخترعان و مبتکران نوظهور و برقراری ارتباط آنان با مراکز پژوهشی و همچنین افزایش سرمایه گذاری در طرحهای دانش بنیان جهت تولید ارزش افزوده و ثروت از دانش از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی همچنین این جشنواره را فرصتی برای فراهم شدن زمینه عقد قرارداد شرکتهای داخلی و خارجی با شرکت های دانش بنیان و آشنا نمودن طراحان با مخاطبان برای شناخت نیازهای دو سویه دانست و گفت: علاوه بر این، جشنواره، زمان مناسبی برای هم افزایی مخترعان و مبتکران ، دستگاه های اجرایی و آشنایی بیشتر مجریان با نحوه تجاری سازی اهدافشان میباشد.
ارکانی با اشاره به اینکه امسال پارک علم و فناوری استان اقدامات لازم برای انتقال طرحها به دبیرخانه استانی را فرهم می کند، خاطرنشان کرد: ترجمه انگلیسی خلاصه ی طرح ها نیز انجام خواهد شد تا نسبت به چاپ و توزیع آن در نمایشگاه اقدام شود.
معاون توسعه ی مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه غرفه آرایی استان در نمایشگاه به تصدی گری اداره کل میراث فرهنگی و صنایع گردشگری انجام خواهد شد، تصریح کرد: غرفه خراسان رضوی بایستی شکیل، زیبا و در شان استان بوده و نمادهایی که از سوی آستان قدس در اختیار غرفه ها قرار می گیرد رنگ و بوی پایتخت معنوی کشور را داشته باشد.
ارکانی بر تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره و راه اندازی دفتر استانی بنیاد نخبگان برای هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره تاکید کرد.
در ادامه مدیرکل دفتر آموزش و پزوهش استانداری خراسان رضوی ضمن ارایه ی گزارشی از سابقه حضور استان در جشنواره، گفت: در سال جاری نیز از تعداد 184 طرح ثبت شده استانی، 80 طرح در دو روز داوری انتخاب شدند و به زودی جلسه ی توجیهی با شرکت های دانش بنیان برگزار خواهد شد.
محمد عباسپور در خصوص ترتیب حضور کمی دستگاهها گفت: شرکت آبفای مشهد با 14 طرح منتخب، پارک علم و فناوری با 13 طرح، سازمان صنعت، معدن و تجارت با 12 طرح، دانشگاه فردوسی با 11 طرح و سازمان بسیج علمی پژوهشی با 10 طرح منتخب، فعال ترین حضور را در جشنواره دارند.
عباسپور همچنین باتوجه به شایستگی خراسان رضوی خواستار افزایش سهمیه استان تا 10 مورد برای ارایه طرح های منتخب شد.