به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سيد عليرضا صدر حسينی عصر چهارشنبه در جریان دیدار با روسای مراکز آموزش عالی و مسئولان دفاتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربايجان غربی افزود: مخاطب دانشگاه، انسان است و كار اين نهاد آموزشي، تربيت انسان هاي فرهيخته مي باشد كه اين امور، كار در دانشگاه را به يك توفيق بزرگ تبديل مي كند.
وی با بیان اینکه اقدامات فرهنگي و اجتماعي مهمترين عامل در كاهش جرم در كشور است، اظهار داشت: آسيب شناسي اقدامات فرهنگي در دانشگاهها ضروری بوده و باید فعاليت هاي فرهنگي مخاطبان و دانشجويان بیشتری را تحت پوشش قرار داده تا دامنه تاثيرگذاري بيشتري داشته باشد.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه اعلام کرد: عناوين مجرمانه زيادي در كشور ما اتفاق مي افتد كه براي كاهش جرم در جامعه بايد در ابعاد فرهنگي و اجتماعي و قضايي پيشگيري صورت گيرد.
حجت الاسلام صدر حسيني عنوان کرد: براي رسيدن به سلامت اجتماعي و حل معضلات اجتماعي ، دانشگاه ها مي توانند با بررسي پژوهشي و ارائه راهكارهاي كاربردي و پيشگيرانه قوه قضاييه را ياري كنند.
آیت الله آملی لاریجانی رئيس قوه قضاييه در راس هيئت عالي قضايي در ادامه سفرهاي استاني خود، 17 و 18 مهرماه براي بررسي مسايل قضايي و ديدار با مسئولان، قضات و كاركنان دادگستري به آذربايجان غربي سفر کرده است.
وی در این سفر علاوه بر بررسي مسايل قضايي آذربايجان غربي و آشنايي نزديك با عملكرد دادگستري استان با روحانيون، نخبگان حوزوي و دانشگاهي آذربايجان غربي، خانواده شهدا، جانبازان، ايثارگران و ساير قشرهاي مردمي ديدار می کند.
در سفر هيئت بلند پايه قضايي به آذربايجان غربي تعدادي از مسئولان عالي قضايي به نمايندگي از رئيس قوه قضاييه با حضور در شهرستانها ضمن ديدار با مردم، در جمع قضات، مسئولان و كاركنان دستگاه قضايي استان حاضر و به بررسي مشكلات قضايي مناطق می پردازند.
در پايان اين سفر دو روزه، جلسه مسئولان عالي قضايي به رياست آيت ا... آملي لاريجاني رئیس قوه قضائیه تشكيل و نتايج سفر بررسي می شود.
دادستان کل کشور، رئیس دیوان عالی، رئیس دیوان عدالت، رئیس سازمان بازرسی، رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات، رئیس سازمان ثبت، رئیس سازمان زندان ها، رئیس سازمان پزشکی قانونی و تنی چند از مسئولان عالی قضائی آیت الله لاریجانی را در این سفر همراهی می کنند.