ابراهيم كارخانه اي در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينكه حرکت هر مدیری می تواند در سال های آینده نیز تاثیر گذار باشد، افزود: مدیریت ها همه با هم در ارتباط هستند و مديريت قبلي بايد در موفقيت مدیریتی که در آينده روي كار می آید نقش داشته باشد.
وي با بيان اينكه متاسفانه در عرصه مدیریت آب در استان همدان از قبل آن گونه که باید برنامه ریزی لازم انجام نگرفته است، ادامه داد: هر چند در رابطه با مدیریت آب در سال 1400 شعارهایی داده شده اما واقعا این گونه نبوده است.
وی گفت: در امر مديريت باید هماهنگ بابرنامه ریزی و رو به جلو حرکت کنیم و به همین دلیل است که اکنون با مشکل مواجه شده ایم.
نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه نیروگاه شهید مفتح که در سه یا چهار دهه قبل ساخته شده، اظهار داشت: رودخانه و آب جاري در منطقه ساخت نيروگاه شهيد مفتح وجود نداشت و اگر کار کارشناسی در آن زمان انجام می شد متوجه مي شدند كه هیچ آبی در این منطقه وجود ندارد.
آب نيروگاه شهيد مفتح باید از منابع زیر زمینی تامین شود
كارخانه اي با اشاره به اينكه آب نيروگاه شهيد مفتح باید از منابع زیر زمینی تامین شود و منابع زیر زمینی نيز محدود است، عنوان كرد: این نیروگاه اگر بخواهد با ظرفیت خود کار کند هر سال حدود 15 میلیون متر مکعب آب مصرف می کند و اگر در یک منطقه سالی 15 میلیون متر مکعب آب مصرف و بخار شود مشخص است که بعد از 30 سال منابع آن منطقه با مشکل مواجه می شود.
وي با بيان اينكه نتوانسته ایم مدیریتی درستی در منابع آب داشته باشیم، بيان كرد: در حال حاضر منطقه نيروگاه شهيد مفتح به یک منطقه کویری تبدیل شده است.
نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه نيروگاه شهيد مفتح نیروگاهی ارزشمند برای کشور است، ادامه داد: اين نيروگاه جزو نیروگاه های بسیار خوب کشور است که با 38 درصد راندمان در حال کار کردن است و اکنون با یک سوم طرفیت کار می کند که این به ضرر کشور است.