به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر ميعاد صالحی در این باره گفت: پس از تصویب آئیننامه نخبگان قرآنی در کمیسیون دائمی هیات امنای بنیاد ملی نخبگان اقدام به تدوین و تصویب شیوهنامه اجرای این آئیننامه شد.
مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان در امور نخبگان و استعدادهای برتر از ایجاد کارگروهی در این زمینه خبر داد و اظهار داشت: این کارگروه فراخوان اولیه برای شناسایی نخبگان از آغاز شناسایی و حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر قرآنی آغاز شده است.
وی با اشاره به نحوه حمایت از برگزیدگان قرآنی خاطر نشان کرد: تفکیک جامع و دقیق مسابقات مختلف قرآنی داخلی و بینالمللی از سطح استانی تا بینالمللی و امتیازدهی مناسب به هر کدام از این مسابقات، زمینه سازی چندبعدی شدن نخبگان قرآنی و تشویق قاریان به حفظ قرآن و حافظان به ارتقاء کیفیت تلاوت قرآن، ایجاد انگیزه در استعدادهای برتر قرآنی برای رشد مستمر و کسب افتخارات بیشتر و بالاتر، از جمله ویژگیهای اصلی انتخاب این دسته از نخبگان به شمار میرود.
صالحی درباره چگونگی شناسایی این افراد و اعطای حمایتها خاطرنشان کرد: به هر کدام از افتخارات کسب شده توسط افراد در مسابقات معتبر قرآنی، امتیازی متناسب با افتخار کسب شده تعلق گرفته، سپس مجموع امتیازات محاسبه میشود و نهایتا افراد بر اساس مجموع امتیازی که کسب كردهاند مشمول تسهیلات و حمایتهای هدفمند مادی و معنوی در چند سطح مختلف میشوند.
وی همچنین درباره تسهیلات و حمایتهای بنیاد از فعالان قرآنی افزود: با توجه به اقتضائات و نیازهای نخبگان و استعدادهای برتر قرآنی جهت تعالی و نیز تاثیرگذاری هرچه بیشتر، امکان برخورداری از طیف گسترده و متنوعی از تسهیلات و حمایتهای مادی و معنوی از قبیل تسهیلات نظام وظیفه، پژوهانه انجام پایان نامه، کمک هزینه ماهیانه تحصیلی، ودیعه و وام خرید مسکن و بورس شهید احدی متناسب با سطح امتیاز کسب شده توسط افراد وجود دارد.
به گفته صالحی هر یک از برگزیدگان فعالیتهای قرآنی پس از مطالعه آییننامه، در صورت دارا بودن شرایط مندرج در ماده 1 آن، میتوانند با مراجعه به سایت بنیاد، برای ارسال درخواست بررسی سوابق خود اقدام كنند.