اهواز - خبرگزاری مهر: با برگزاری مراسمی از برگزیدگان جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاریهای استان خوزستان تقدیر به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم با حضور جمعی از مسئولین استانی در شنبه شب در اهخواز برگزار و در آن از حسین عبدالعزیزی به عنوان پژوهشگر برتر در اولین کنگره ملی 17 هزار شهید ترور کشور، قاسم منصور آل کثیر به عنوان دریافت رتبه دوم در بخش گزارش از خبرگزاری فارس، مهران همراهی، رتبه برگزیده موسسه جهانی عکاسی یان تری، صادق حمود پور دریافت کننده دیپلم افتخار جشنواره فیلم و عکس تهران و نادره وائلی زاده دارنده رتبه سوم هشتمین جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاری های کشور تقدیر شد.

در بخش یادداشت و مقاله؛ ایناس عبدالخانی از روزنامه همشهری مقام اول، رضا علیجانی از روزنامه کارون مقام دو و حسین میرنژاد از روزنامه توسعه جنوب مقام سوم را کسب کردند.

در بخش گزارش خبری، تحلیلی و توصیفی؛ مجتبی گهستونی از روزنامه وحدت. دوم، سهیلا باوری از خبرگزاری فارس و فاطمه کریم زاده از خبرگزاری ایرنا رتبه های اول تا سوم را تصاحب کردند.

در بخش تیتر نیز نوید لیموچی از روزنامه توسعه جنوب رده دوم و مجتبی مرادی از روزنامه وحدت رتبه سوم را به دست آوردند. در بخش خبر نیز تنها امید برج خوان زاده از خبرگزاری ایرنا مقام سوم را به دست آورد. در بخش صفحه آرائی نیز میلاد کارگر از هفته نامه آوای خوزستان، سارا صاحبان از روزنامه توسعه جنوب و کبری سلامات از هفته نامه نشاط خوزستان رده های اول تا سوم این بخش را به دست آوردند. در بخش گزارش تصویری و عکس که تنها یک شرکت کننده داشت حبیب الله بهرامی از روزنامه توسعه جنوب تقدیر شد.

پیگری اهداف سرای روزنامه نگاران خوزستان

مدیر سرای روزنامه نگاران استان خوزستان در این مراسم گفت: به دنبال تغیراتی که در وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی به وقوع پیوشت اهداف سرای روزنامه نگاران با سرعت و دقت بیشتری دنبال خواهد شد.

محمد رضا ایزدی اظهار کرد: برگزاری این چنین جشنواره ها یکی از اهدافی است که سرای روزنامه نگاران خوزستان باید با جدیت تمام دنبال کند.

وی افزود: در فراخوان این جشنواره 245 اثر ار فعالان حوزه خبر و رسانه به دبیر خانه ارسال شد که باید بر اساس بخش نامه رسیده از مرکز مورد ارزیابی و داوری قرار می گرفتند.

ایزدی با بیان اینکه، از بین این آثار 36 مورد در شش بخش مختلف انتخاب شدند تصریح کرد: بعد از ارسال آثار منتخب در استان آن ها را به مرکز فرستادیم که در این بین 13 اثر مورد قبول واقع شدند.

مدیر سرای روزنامه نگاران تصریح کرد: به طور حتم در جشنواره های بعدی در بخشهای مختلف و به صورت تخصصی تر برگزار خواهند شد تا اثرات بهتری برای جامعه در بر داشته باشند.

وی عنوان کرد: همچنین افرادی که تمایل دارند آثار خود را در زمینه های؛ بحث پژو هشی، تالیفات، ترجمه ها، مقالات و کارها تحقیقاتی ارائه دهند تا ما بتوانیم این آثار را به تهران بفرستیم تا به صورت کتاب با نام خودشان به  مرحله چاپ برسد.

مشکلات اقتصادی بخش هنر برطرف شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این مراسم گفت: باید مشکلات اقتصادی موجود در بخش فرهنگ را مرتفع کنیم تا بتوانیم یک فرهنگ کارا و به روزتر را به جامعه امروز ارائه دهیم.

حجت السلام والمسلمین سید لطف الله سپهر عنوان کرد: در چند سال گذشته بیش از 10 هزار فعالیت فرهنگی و هنری در استان خوزستان در قالب جشنواره های بین المللی، تئاتر، فیلم سینمایی، شعر ولایی و کنگره ملی مفاخر استان خوزستان برگزار شد.

وی با بیان اینکه، سالانه 13 جشنواره تئاتر در استان برگزار می شود، تصریح کرد: 92 پروژه فرهنگی و هنری در استان خوزستان و در چند سال گذشته احداث شده است و یا در دست احداث و کلنگ زنی است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان با اشاره بر بایکوت خبری بعضی از فعالیت های این سازمان توسط رسانه ها عنوان کرد: همه این موفقیت ها بدون هیچ جنجال خبری اتفاق افتاده است.

سپهر با تاکید بر اینکه، برگزاری نمایشگاه کتاب در چهار سال گذشته با بالاترین کیفیت انجام شد، گفت: در همین راستا استان خوزستان بالاتری میزان فروش کتاب را در سطح کشور داشته است.

وی تصریح کرد: در این چند سال گذشته چندین رسانه در کل استان و حتی در شهرستانها ی کوچک متولد شدند.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان افزود: از مسئولان مربوطه خواستارم که نیازهای اصحاب فرهنگ و هنر را محقق کند، به صورت مثال ما به یک مجموعه با چند تالار پذیرایی برای برگزاری نشتهای بین المللی خود داریم.