به گزارش خبرنگار مهر، در این کارگاه یک روزه که روز یکشنبه با حضور مربیان تربیتی سازمان آموزش و پروش عشایری استان در محل این اداره برگزارشد شرکت کنندگان در این کارگاه با شیوه های مقابله با جنگ نرم، چالش های آن سوی مرز ها و تهاجم فرهنگی وچگونگی برنامه ریزی به منظور غنیسازی برنامههای پرورشی در مدارس و مجتمعهای آموزشی آشنا شدند.
رییس اداره امور عشایری سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم درگفتگو با مهر از مربیان آموزشی به عنوان یکی از عناصر سازنده و تاثیر گذار در امر آموزش عنوان کرد و گفت: مربیان پرورشی ومشاوران به دلیل داشتن ارتباط صمیمی وعمیق با دانش آموزان می توانند نقش یک راهنما وهمراه را داشته باشند.
آزاد رییسی اظهار داشت: امرزوه باتوجه به جنگ نرم و رسانهها کار تربیتی وپرورشی حساس وپیچیدگی پیدا کرده و باید خانه، مدرسه و جامعه با هماهنگی در پیشبرد این امر تلاش کنند.
وی گفت: توجه به مسائل مذهبی و دینی و همچنین تقویت باور های دانش آموزان و آشنایی آنها با سبک الگوی اسلامی موجب مصونیت دانش آموزان در قبال هجمه های فرهنگی دشمن می شود.
وی با بیان اینکه فعالیت در رشتههای تربیت بدنی و روی آوردن دانشآموزان به رشتههای مختلف ورزشی نیز میتواند در کاهش آسیبها مؤثر باشد افزود: باید در این زمینه برنامهریزی و سرمایهگذاری لازم به منظور غنیسازی اوقات دانش آموزان اقدام کرد.