تبریز – خبرگزاری مهر: مدیر کل ثبت احوال آذربایجان شرقی گفت: در شش ماهه نسخت امسال 35 هزار و 160 آمار ولادت استان در ثبت احوال استان ثبت شده است.

علی جعفری آذر امروز در گفتگو با مهر با اشاره به شایعات افزایش آمار ولادت دختران در استان گفت:  در شش ماهه نخست سال جاری 49 درصد ولادت ها را دختران و 51 درصد بقیه را پسران تشکیل می دهند.

وی با اشاره به رتبه آمار ولادت آذربایجان شرقی در کشور گفت: آذربایجان شرقی رتبه هفتم کشور را در آمار ولادت دارد.

جعفری آذر به آمار ولادت های سال گذشته استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 68 هزار و 669 مورد ولادت در ثبت احوال استان ثبت شده است و بر اساس آمار های کشوری 4.8 درصد ولادت های کشور را استان ما به خود اختصاص داده است.

وی آمار فوت استان را در سال گذشته 21 هزار و 245 مورد دانست و افزود: در سال گذشته 5.8 درصد آمار فوت کشور به آذربایجان شرقی اختصاص یافت و استان ما در آمار فوت رتبه پنجم کشوری را دارد.

جعفری آذر بیماری های قلبی و عروقی، سرطان ها و تومورها، بیماری های تنفسی، ناهنجاری های مادرزادی و حوادث غیرعمدی را از مهم ترین عوامل فوت در آذربایجان شرقی عنوان کرد.

برچسب‌ها