وزیر کشور با تاکید بر این که سیاست ما در حوزه سیاسی مدیریت سیاست است در مورد احیای خانه احزاب گفت: خانه احزاب جلسات داخلی و مجمع خود را برگزار و هیئت مدیره خود را انتخا کند تا زمان فعالیتش تمدید شود. 

به گزارش خبرنگار مهر عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه دیدار با معاون مدیر کل سازمان ملل که عصر امروز در وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به روند انتخاب استانداران گفت: همه استانداران پیشنهاد وزارت کشور انتخاب می شوند.

وی افزود: روال این است که ما ابتدا علمکرد استانداران موجود را ارزیابی می کنیم و بر اساس ویژگی های منطقه و پیشنهادهای مختلفی که به ما می شود استانداران جدید را انتخاب و به دولت معرفی می کنیم و تا کنون نیز هیچ استانداری نبوده که در دولت رای نیاورد.

وزیر کشور با بیان این که سایر استانداران در یک موعد مناسب معرفی خواهند شد در مورد تاخیر صورت گرفته در انتخاب استانداران گفت: ما یک مقایسه ای نسبت به تغییر استانداران با اوایل دولت ها قبل (دولت احمدی نژاد و دولت خاتمی) انجام داده ایم و متوسط روند تغییرات استانداران نسبت به دولت های گذشته ما هنوز عقب نیستیم.

رحمانی فضلی با بیان این که استانداران با دقت فراوان انتخاب می شوند، گفت: در دوره های گذشته استانهایی بودند که در طول چهار سال پنج استاندار عوض کردند و متوسط عمر استانداران در برخی از استان ها کمتر از یک سال بوده است که این عدم ثبات مدیریت آسیب رسان است و ما نیز با دقت مدیران شایسته را انتخاب می کنیم تا ثبات مدیریتی به وجود آید.

وی در واکنش به برخی انتقادها مبنی بر این که چرا همه استاندارها تغییر کرده اند گفت: اشکال این است که ما نگاهمان را بد و خوب می کنیم.

وی افزود: هر دولتی که با رای مردم سر کار آمده رویکرد و نگاهش با دولت قبلی متفاوت است و این دولت نیز با رویکرد اعتدال و شعار تدبیر و امید سرکار آمده و طبیعی است که در پست های حساس و کلیدی و سرنوشت ساز این جابجایی ها صورت گیرد.

وزیر کشور تصریح کرد: هم از طرف نمایندگان و هم از طرف گروه های سیاسی در استان ها این توقع از دولت بوده است که استانداران تغییر کنند و مردم هم همین توقع را از ما دارند چرا که نگاه و رویکرد دولت عوض شده و مردم هم دنبال تغییر هستند و این تغییر نیز باید در حوزه مدیریت کلان انجام شود اما در سایر مدیریت ها حتما از توانایی مدیران موجود استفاده خواهد شد.

در ادامه وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر این که برخی افراد خبر از رایزنی با وزارت کشور برای احیای خانه احزاب داده اند، تا کنون چه اقداماتی برای احیای خانه احزاب صورت گرفته است گفت: ما از روز اول که در وزارت کشور مستقر شده ایم روی این موضوع بحث و بررسی های زیادی شد و با دوستان و معاونان سیاسی نیز جلسات مختلفی نیز برگزار کردیم.

وی با تاکید بر این که سیاست ما در حوزه سیاسی مدیریت سیاست است اظهار داشت: وزارت کشور حزب و گروه سیاسی نیست و نباید کار سیاسی کند. سیاسی کاری یکی از مرزهای ماست.

وی تصریح کرد: ما باید فعالیت های سیاسی موجود جامعه را از طرف اشخاص، احزاب و گروه ها، شفاف و مسئولیت پذیر کنیم.

رحمانی فضلی ادامه داد: خانه احزاب یکی از نهادهایی است که باید در این زمینه فعالیت داشته باشد اما متاسفانه از سال ها قبل به دلایل مختلفی که مربوط به خانه احزاب بود نتوانسته ادامه کار دهد.

وزیر کشور اعلام کرد: ما به خانه احزاب گفته ایم جلسات داخلی و مجمع خود را برگزار و هیئت مدیره خود را انتخاب کنند تا زمان فعالیت خانه احزاب تمدید شود و کارشان را ادامه دهد.

وی ادامه داد: خانه احزاب مجمع داخلیشان را تشکیل و پروانه خود را تمدید کنند ما هم حاضریم به آنان کمک کنیم.

وی همچنین در مورد ادامه فعالیت احزاب منحله مشارکت و مجاهدین گفت: آن ها باید مسائل قانونی خود را با قوه قضائیه مطرح و پیگیری کنند.

بنابراین گزارش از سوی روابط عمومی وزارت کشور درمورد مقایسه روند تغییر استانداران در دولت یازدهم نسبت به دولت های گذشته اعلام شد: روند تغییر استانداران در دولت احمدی نژاد 83 روز در دولت خاتمی 77 روز و در دولت یازدهم تا به امروز 63 روز بوده است بنابراین این دولت سریع تر از دولت های گذشته استانداران را انتخاب و معرفی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر تاکنون 16 استاندار جدید از سوی وزارت کشور دولت یازدهم انتخاب شده اند و 15 استاندار دیگر هنوز باقی مانده اند.