به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی رضایی لری در بازدید از محورهای روستایی دهستان سیاهو از توابع بخش مرکزی بندرعباس با بیان اینکه احداث راه های بین محله ای از وظایف این اداره کل نیست، افزود: راه و شهرسازی در صورتی که مرکز یک روستا از محور اصلی دور باشد می تواند برای عبور و مرور ساکنان تا ورودی روستا راه آسفالته طی موافقت نامه های ابلاغی احداث کند و انجام آسفالت داخل روستا و محورهای بین محله ای بر عهده این اداره کل نیست و باید از طریق مبادی ذیربط از جمله دهیاری در قالب طرح های هادی و... پیگیری شود.
وی با اشاره به ساختار روستای کووه از توابع سیاهو افزود: مرکز این روستا در کنار محور اصلی سیاهو واقع شده است و سایر محله های این روستا به شکل خانه باغی با فاصله از مرکز روستا قرار دارد که احداث جاده برای این محله ها باید در قالب طرح هادی روستا پیش بینی شود.
رضایی خاطرنشان کرد: اداره کل راه و شهرسازی در صورتی می تواند جاده بین محله های روستای "کووه" احداث کند که هر کدام از این محلات کد مستقل داشته و در طرح هادی روستای کووه پیش بینی نشده باشد.
به گزارش مهر، پیش از این مهدی حسینی پور رئیس شورای اسلامی روستای " کووه" سیاهو از توابع بخش مرکزی بندرعباس گفته بود: با توجه به فاصله سه کیلومتری روستای " کووه" از محور اصلی اقدامی در خصوص احداث راه آسفالته نشده که عبور و مرور مردم را با مشکل جدی مواجه کرده است.