به گزارش خبرنگار مهر ، رضا وثوقی ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری دهمین کنگره بین المللی "ام اس" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درمان بیماران MS در کانادا همانند درمان بیماران در ایران است و تحقیق برای جستجوی عوامل بروز و فاکتورهای موثر در ام اس در کانادا هم همچون ایران تمرکز کرده است.
وی با بیان اینکه سرعت انجام تحقیقات در حوزه ام اس در ایران بسیار امیدوار کننده است، ادامه داد: با توجه به سرعت تبادل اطلاعات ایران نیز توانسته در زمینه تبادل اطلاعات و دانش مربوط به درمان بیماری جایگاه خود را در دنیا ارتقا دهد.
استادیار دانشگاه مانیتوبا کانادا ابراز داشت: هر ساله که کنگره ام اس برگزار میشود به پیشرفت درمان ام اس در ایران بیشتر امیدوار میشوم.
وی یادآور شد: در آینده نزدیک خط تولید داروهای جدید برای بیماران ام اس در کانادا راهاندازی میشود.
وثوقی گفت: فاز سوم تحقیقات برای تولید داروی جدید بیماران ام اس آغاز شده و این داروها به زودی وارد بازار میشود.
استادیار دانشگاه مانیتوبا کانادا با بیان اینکه مصرف سیگار ارتباط مستقیمی با بروز بیماری MS دارد، اضافه کرد: یکی از علل ابتلا به ام اس مصرف سیگار است حتی اگر مصرف آن به صورت تفننی و تفریح باشد.
وثوقی با اشاره به اینکه ام اس نه تنها یک معضل برای بیماران است بلکه یک مشکل برای جامعه نیز به شمار میآید، گفت: معمولا افراد در ابتدای جوانی به ام اس مبتلا میشوند به همین دلیل از فعالیتهای زندگی باز میمانند و بیماری تمام زندگی این افراد را تحت تاثیر قرار میدهد بنابراین لازم است در جهت پیشگیری از آن تلاش کرد.
وی با بیان اینکه هزینه درمان بیماران ام اس بسیار بالاست، خاطر نشان ساخت: به لحاظ اقتصادی و مالی خانواده های بیماران ام اس نیازمند حمایت هستند و باید در این زمینه به بیماران یاری رساند.
استادیار دانشگاه مانیتوبا کانادا با اشاره به اینکه افراد باید قبل از مصرف ویتامین D از میزان این ویتامین در بدن اطلاع داشته باشند، اظهار داشت: اطلاع از میزان ویتامین D بدن از طریق آزمایش خون امکان پذیر است و نباید خودسرانه اقدام به مصرف این ویتامین کرد.
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۸
اصفهان – خبرگزاری مهر: استادیار دانشگاه مانیتوبا کانادا گفت: بیماری "ام اس" امروزه نه تنها معضل جامعه پزشکی ایران است بلکه در کانادا هم همچون دنیا شاهد این مشکل هستیم وامروزه مسئولان دولتی کانادا بودجههای کلانی برای تشخیص این بیماری اختصاص دادهاند.