به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قنبری ظهر یکشنبه در همایش پدافند غیر عامل آذربایجان غربی، نهادینه کردن رعایت اصول و ضوابط پدافند غیر عامل، انجام پژوهش و تحقیقات و اختصاص اعتبارات لازم، دوگانه کردن سوخت نانواییها، بازنگری و استاندارد سازی و بازسازی پناهگاههای موجود در ارومیه را از جمله نامه های اداره کل پدافند غیر عامل استان دانست.
وی ضمن تاکید بر اینکه موضوع پدافند غير عامل بايد بيش از پيش در آذربايجان غربي بعنوان يك استان مرزي و استراتژيك مورد توجه قرار گيرد، اظهار داشت: این استان بدلیل همجواری با سه کشور خارجی و قرار گرفتن در پیشانی ناتو، به لحاظ جغرافیایی در موقعیت حساسی قرار گرفته و لذا موضوع پدافند غيرعامل بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: هرچند به صورت مستقیم استان در مقابل تهدیدات نظامی قرار ندارد ولی در فضای سایبری و فضای روانی پدافند غیر عامل بسیار تاثیرگذار بوده که باید مورد توجه ویژه همه مسئولان و خانواده قرار گیرد.
قنبری با اشاره به مشکلات و معضلات ترافیکی شهر ارومیه، اعلام کرد: متاسفانه در برنامه ریزی های گذشته برای ترافیک چاره ای اندیشیده نشده و هر چند تجمع پزشکان در خیابان امام زمانی به عنوان مزیت بود، ولی در حال حاضر به دلیل نبود پارکینگ و ایجاد ترافیک به معضلی تبدیل شده که ایجاد تقاطعهای هم سطح و میان گذر و روگذرها تنها تاثیر اندکی بر ترافیک شهر دارد.
وی با اشاره به اینکه مبحث 21 پدافند غیرعامل در ساخت پروژه های عمرانی وارد شده و اقدامات لازم در این خصوص انجام می شود، گفت: انتشار نشریات، کتاب، جزوه و بروشور ویژه مدارس ابتدایی، راهنمایی و متوسطه و در بین آحاد مردم برای فرهنگ سازی و افزودن واحد درسی به عنوان پدافند غیرعامل از دیگر برنامه های فرهنگی در این راستا است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان غربی نیز در این مراسم با اشاره به آغاز به کار این اداره کل از بهمن ماه سال91، گفت: در هشت ماه گذشته اقدامات خوبی در استان در خصوص شناسایی کلیه تهدیدهای موجود در منطقه و راهکارهای مقابله با این تهدیدها صورت گرفته است.
فضل الله نوروزی به برنامه های آموزشی انجام گرفته در راستای فرهنگسازی در زمينه رعايت اصول پدافندغيرعامل اشاره کرد و ادامه داد: در خصوص پدافند غیر عامل نزدیک به 700 نفر از مدیران و كارشناسان دستگاههای اجرایی آموزشهای لازم را فرا گرفته اند.
وی برگزاری چندین رزمایش، توزیع کتابهای مرتبط با پدافندغيرعامل در بین فرمانداریها و دستگاههای اجرایی، تدوین برنامه کوتاه مدت یکساله و بلندمدت پنج ساله و معرفی 40 نفر برای دوره کارشناسی، بازدیدهای دوره ای از مراکز حساس و شناسایی نقاط آسیب پذیر جاده ای را از دیگر برنامه های این اداره کل از زمان تاسیس تاكنون برشمرد.