مجتبی مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره اینکه زکات جمعآوری شده در هر روستا بطور مستقیم در پروژههای عمرانی همان روستا هزینه میشود اظهار داشت: سال گذشته از نعمت پرداخت زکات 44 پروژه عمرانی در بیش از 30 روستای شهرستان نهاوند اجرا شد.
مولوی گفت: باید از همه ظرفیتهای مناسب برای نهادینه کردن پرداخت زکات در جامعه استفاده شود، که در این راه میتوان از ظرفیت روحانیون و مراکز دینی و مذهبی در ترویج معروفات به ویژه پرداخت زکات در جامعه بهره برد.
وی افزود: اگر پرداخت زکات در جامعه نهادینه شود بخش بزرگی از مشکلات ناشی از فقر و محرومیت از بین میرود که استفاده از افراد معتمد، خوشسابقه و خوشنام به عنوان رابطان زکات میتواند در زمینه فرهنگسازی در پرداخت زکات مثمر ثمر باشد.
فرماندار شهرستان نهاوند با بيان اينكه در سال گذشته 553 میلیون تومان زکات در نهاوند جمعآوری شد، عنوان داشت: امسال پیشبینی میشود این مبلغ با 20 درصد افزایش به بیش از 700 میلیون تومان افزایش یابد.
مجتبی مولوی بیان داشت: در سال زراعی امسال 162 میلیون تومان زکات از کشاورزان شهرستان نهاوند جمعآوری شده که با برگزاری همایش زکات با محوریت ائمه جمعه، روحانیون، شوراهای اسلامی روستاها و بخشها در چهار بخش مرکزی، خزل، زریندشت و گیان نهاوند در آیندهای نزدیک میتواند در فرهنگسازی پرداخت زکات مؤثر باشد.