ورامین - خبرگزاری مهر: همزمان با هفته پدافند غیر عامل و به منظور مقابله با سوانح و خطرات احتمالی، ایستگاه سیار نانوایی در ورامین دایر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه به مناسبت هفته پدافند غیر عامل و با حضور مسئولان شهرستان ورامین، ایستگاه نانوایی سیار در این شهرستان دایر شد.

این ایستگاه به همت اداره آرد و غله شهرستانهای ورامین، پیشوا، پاکدشت و قرچک و به منظور ارزیابی میزان آمادگی در مقابل بلایای احتمالی برپا شد.

در حاشیه این مراسم محمد گلدستانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروزه یکی از مباحثی که در تمامی حوزه ها بویژه در حوزه های خدماتی مورد توجه خاص قرار گرفته، بحث پدافند غیر عامل است.

رئیس اداره آرد و غله شهرستانهای ورامین، پیشوا، پاکدشت و قرچک افزود: به همین خاطر این اداره تمام تلاش و همت خود را برای حفاظت پیشگیرانه از تداوم جریان زندگی و فعالیت های گوناگون تمام افراد جامعه در شرائط بحران به کار گرفته است.

                            

وی ادامه داد: یکی از موارد مصرفی مهم مردم در زندگی روزمره نان است که در شرایط بحرانی دستیابی به آن از اهمیت بیشتری برخوردار است و برگزاری مانور امروز نوعی ارزیابی آمادگی برای حضور ثمر بخش در مواقع بحرانی  و مورد نیاز است.

گلدستانی اضافه کرد: ایستگاه نانوایی سیار تمامی امکانات یک نانوایی ثابت را دارا بوده و سعی دارد تا با کمترین امکانات، قوت غالب مردم را در اختیار شهروندان قرار دهد.

این مسئول متذکر شد: در پدافند غیر عامل با انجام برخی کارها و به کارگیری برخی امکانات می توان تا حد زیادی از میزان بحران کاست که راه اندازی ایستگاه نانوایی سیار نمونه ای از این فعالیت ها به شمار می آید.

وی افزود: بسیاری از کشورهای جهان که حتی کمترین درگیری های نظامی را در تاریخ خود داشته اند با برنامه ریزی اصولی به دنبال طراحی و اجرای برنامه های کلان و البته هماهنگ و یکپارچه پدافند غیر عامل هستند.

این مسئول ادامه داد: برنامه های پدافند غیر عامل به دنبال بالا بردن سطح امنیت اقتصادی و سیاسی کشور است و نقش موثری در برقرار آرامش نزد مردم دارد.

                            

گلدستانی با اشاره فعالیت اداره غله در شهرستان، ظرفیت سیلوی ورامین را 10 هزار تن عنوان کرد و گفت: میزان مصرف چهار شهرستان ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت در طول سال حدود 12 برابر ظرفیت سیلوی ورامین یعنی 120 هزار تن است که مابقی نیاز شهرستانهای فوق، از طریق سیلوی تهران به کارخانه آردسازی تأمین می شود و بدین ترتیب سیلوی ورامین حدود 9 درصد نیاز منطقه را پاسخگوست.

وی ادامه داد: با هماهنگی فرمانداری ورامین و کارگروه آرد و نان و ستاد تنظیم بازار، گشتهای مشترکی راه اندازی شد و با بازرسی های صورت گرفته مشخص شد که میزان آرد اختصاصی به این مناطق واقعی نیست و از زمان شروع این طرح تاکنون، میزان مصرف آرد در این مناطق به 2400 تن رسیده و بدین ترتیب 800 تن آرد که در جریان این پروسه در خدمت مردم قرار نمی گرفت، شناسایی و صرفه جویی شد.

رئیس اداره غله شهرستانهای ورامین، قرچک، پاکدشت و پیشوا اظهار داشت: هم اکنون کارمندان اداره غله ورامین با دلگرمی کار خود را دنبال و در زمینه های مختلف طرح های خوبی را جهت رونق این بخش از کشاورزی کشور ارائه می کنند که این نشان از انگیزه آنان برای موفقیت بیشتر است.