صدیقه کاظمی نیا در گفتگو با مهر اظهارداشت: دستگاهها و ارگانهای مختلف باید آمادگی لازم جهت مقابله با عوامل تهدید کننده سلامت جامعه را داشته باشند.
وی افزود: آموزش کارکنان هر دستگاه اولین اصل در راستای دستیابی به آمادگی لازم جهت مقابله با این عوامل می باشد.
دبیر ستاد پدافند غیرعامل اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه یکی از عوامل تهدید کننده سلامت جامعه حوادث طبیعی می باشند بیان کرد: در مواجه با حوادث طبیعی نیز دستگاههای اجرایی باید با برگزاری دورهای آموزشی و مانورهای مختلف آمادگی لازم را کسب نمایند.
وی ادامه داد: در سمینار "دامپزشکی و مدیریت بحران" که در محل سالن کنفرانس اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار شد پس از مروری کلی بر اصول پدافندغیرعامل، کارکنان این اداره کل با اصول مدیریت بحران در دامپزشکی آشنا شدند.
کاظمی نیا ابراز داشت: تامین بهداشت و سلامت دامهای آسیب دیده منطقه، کمک به تامین بهداشت عمومی، پیشگیری از اپیدمی های خطرناک، کمک به حفظ محیط زیست و بهداشت محیط، کمک به عادی سازی امور منطقه حادثه دیده از مهمترین اهداف موردنظر در طرح عملیاتی دامپزشکی در حوادث می باشد.
وی با بیان اینکه دامپزشکی در زمان مدیریت بحران علاوه بر اهداف بیان شده پیگیر تحقق اهداف ویژه ایی نیز می باشد اظهار داشت: درمانهای کمکی و ضدانگلی دامها، بررسی و پایش بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین ایمن سازی دامها بر علیه این بیماریها،کنترل و مدیریت جمعیت و مراقبت از بیماریهای ناشی از حیات وحش، نگهداری و توزیع داروهای دامی و واکسن و مواد بیولوژیک و کمک به راه اندازی کشتارگاههای بهداشتی موقت و دائمی از مهمترین اهداف ویژه طرح عملیاتی دامپزشکی در حوادث می باشد.
دبیر ستاد پدافند غیرعامل اداره کل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه در این سمینار کارکنان اداره کل دامپزشکی استان کرمان با نحوه سازماندهی ستاد امداد دامپزشکی آشنا شدند گفت: در زمان بروز بحرانها این ستاد در دو حوزه شامل حوزه عملیات فنی و حوزه اقدامات پشتیبانی فعالیت می نماید.