به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد رنجبر عصر جمعه در همایش هم اندیشی شهرداران و شهریاران مدارس استان افزود: بی شک آموزش های مهارتی دانش آموزان بدون در نظر گرفتن الزامات فرهنگی مقدور نخواهد بود.
وی انسان را موجودی اجتماعی خواند و با بیان اینکه هر فرد باید از دوران کودکی و نوجوانی با اصول زندگی در محیط های مشترک آشنا شود، تاکید کرد که به منظور پایدار سازی این آموزش ها، آموزش و پرورش استان اردبیل با 250 هزار نفر دانش آموز و 25 هزار نفر فرهنگی سهم بسزایی در ارائه چنین آموزش هایی داشته و خواهد داشت.
معاون آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: اگر امروز این آموزش ها جدی گرفته نشود، دانش آموزان قادر نخواهند بود فردا به اهداف مطلوب در جامعه و محیط های مشترک کاری و اجتماعی دست یابند.
وی نقش تاثیرگذاری دانش آموزان و معلمان بر سایر اقشار جامعه را یادآور شد و ادامه داد: بنابر اهمیت این موضوع و با ابتکار مجموعه شهرداری اردبیل و آموزش و پرورش استان، تفاهم نامه همکاری فیمابین با هدف آموزش و اشاعه فرهنگ شهر و شهرنشینی برای دانش آموزان منعقد شده است.
رنجبر هدف از انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین شهرداری اردبیل و آموزش و پرورش استان را کشف و پرورش استعداد و توانمندی های بالقوه دانش آموزان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه امروز بسیاری از استعدادها و توانمندی های دانش آموزان به عنوان نیروی انسانی آینده جامعه، ناشناخته مانده اند، عنوان کرد: وظیفه نهاد آموزش و پرورش و سایر دستگاه های فرهنگی است که با کشف این ظرفیت عظیم و با تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان، افراد شایسته ای برای ورود به جامعه و محیط های اجتماعی آینده پرورش دهند.