همدان - خبرگزاري مهر: معاون فرهنگي دانشكده علوم حديث شهر ري با بيان اينكه نقش دعا کلیدی ترین بحث در سبک زندگی است و در صحیفه سجادیه به دعا و نیایش بسیار زیبا پرداخته شده است، گفت: راه رسیدن به حوائج و خواسته ها مادی و معنوی در زندگی دعا و نیایش است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سرو قامت پيش از ظهر شنبه در نشست سبک زندگی اسلامی از منظر صحیفه سجادیه که در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، گفت: خداجویی در خلقت و فطرت انسانها وجود دارد و در قرآن و روایات بسیاری به این مورد اشاره شده که انسان در حالت گرفتاری بیشتر به این خصلت خود نزدیک می شود.

سرو قامت تاکید کرد: صرف داشتن فطرت الهی برای یک زندگی خدایی و اسلامی کافی نیست و باید این فطرت در عمل و زندگی انسان نیز هویدا و آشکار باشد و همواره انسان را به طرف خداوند برده هر چند خداوند خود به انسانها بسیار نزدیک است.

معاون فرهنگي دانشكده علوم حديث شهر ري اظهار داشت: راه رسیدن به حوائج و خواسته های مادی و معنوی در زندگی دعا و نیایش است و بخشی از تقدیر الهی بوسیله دعا تغییر می کند و مصداق کامل دعاها در صحیفه سجادیه جمع شده که در شرایط خفقان آمیز دوره اموی راه را برای انسانها به درگاه الهی روشن وتبیین می كند.

سروقامت با بيان اينكه مهم این است که بوسیله دعا چه چیزهایی را باید بخواهیم و یا نخواهیم، عنوان کرد: در کتب آسمانی و دعاها آمده که تمام خواست باید از خداوند باشد چرا که او مسبب الاسباب است و برآورنده دعاها و حاجت هاست و هر قدر انسان از خداوند بخواهد محبوب تر و مقرب تر می شود.

معاون فرهنگي دانشكده علوم حديث شهر ري تاکید کرد: صحیفه سجادیه مجموعه ای کامل در تمام شئون فردی، اجتماعی ، سیاسی، علمی است كه متاسفانه در بین جامعه ما کمتر شناخته شده است.

سروقامت گفت: در دعای هشتم از صحیفه سجادیه مسایل مرتبط با سبک زندگی مطرح است و می فرماید خداوندا من به تو پناه می برم از :  طمع و حرص، شدت خشم ، حسد، کم صبری، قناعت ، بد اخلاقی، زیاده روی در شهوت ، کوچک شمردن گناه ، بزرگ دانستن طاعت،  بد اداره کردن آدمهایی که زیر دست من که خود این مباحث ساعت ها بحث و مباحثه را طلب می کند.

وی عنوان کرد: در دعای دیگری در صحیفه سجادیه از خداوند در خواست می کنیم عقل کامل را رزق و روزی من قرار بده که خود این موارد مصداق یک زندگی الهی است.

سروقامت بیان داشت: در شرایطی که غرب خانواده گریزی را رواج می دهد در دعای 24 صحیفه، امام می فرمایند: خدایا چنان کن که هیبت پدر و مادرم در دل من مثل هیبت یک سلطان و پادشاه باشد و آنها را نیکی کنم.