صومعه سرا - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا از اجرای جنگ کودک و نوجوان با حضور هنرمندان تلویزیون دوازدهم آبان ماه جاری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود رزمگیر  ظهر شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: این اداره با همکاری گروه نمایشی اتل و متل و آموزشگاه بازیگری روزنه آبی اقدام به برگزاری جنگ کودک در صومعه سرا می کند.

وی اظهارداشت: اجرای نمایش طنز با هنرمندی رضا قربانپور در نقش اتل، ابراهیم حسن زاده در نقش متل و هنرمندی مریم  قلی نژاد (خاله مهتاب )، نیما نژاد خاوری عمو موسیقی، مدیریت رضا علی رحیمی  (مدیر گروه موسسه خلاقان کوچولو )، برگزاری مسابقه فرهنگی حضوری، اجرای برنامه های شاد و متنوع فرهنگی و هنری از موارد در نظر گرفته شده برای این جنگ کودک است.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا ضمن دعوت از خانوده ها  برای حضور در این برنامه تصریح کرد: این جنگ کودک صبح یکشنبه ساعت 9.30 تا 10.30 و عصر ساعت 16 تا 17.30 و  18 تا 20 دوازدهم  آبان در سالن نمایش شهید آوینی مجتمع فرهنگی هنری فارابی این اداره برگزار می شود.

برچسب‌ها