معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: شب گذشته کمیته مشترکی از کارشناسان معاونت بهداشتی و درمان برای رسیدگی به مشکلات تنفسی شهروندان خوزستانی تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال بارندگی شنبه شب در استان خوزستان، حدود ۳ هزار نفر از شهروندان این استان دچار تنگی نفس شده و به مراکز درمانی مراجعه کردند. در حال حاضر نیز در حدود 128 نفر از این شهروندان در بیمارستانهای استان خوزستان بستری هستند و 2 نفر نیز در بخش ICU بستری شده اند.

دکتر ساسان موگهی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: از شب گذشته تمامی تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده و با تشکیل کمیته ویژه ای با همکاری متخصصان ریه، آسم و آلرژی دانشگاه به بررسی این موضوع از طریق مقایسه آمار مراجعان سال گذشته و امسال در موارد مشابه خواهیم پرداخت.

وی افزود: البته متخصصان ریه تلویحا این امر را در پاییز و پس از بارش اولین بارانها طبیعی برشمرده و اذعان داشته اند که بررسیها نشان می دهد غالب مراجعه کنندگان دارای بیماریهای زمینه ای مانند آسم و آلرژی هستند.

موگهی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود بارانها اسیدی است، گفت: اظهار نظر دقیق در این خصوص نیازمند کار کارشناسی و تخصصی است که از محیط زیست استان خواسته ایم در این خصوص بررسی و اظهار نظر کارشناسی نمایند و متخصصان دانشگاه نیز پس از بررسی آخرین وضعیت بیماران در این خصوص اظهار نظر خواهند کرد.

وی در خصوص کمبود اکسیژن در مراکز درمانی استان نیز گفت: اکثر بیمارستانها به سیستم مرکزی و دستگاه اکسیژن ساز مجهز بوده و در این خصوص مشکل خاصی وجود ندارد. البته ممکن است با توجه به کثرت بالای مراجعان در بعضی موارد مشکلاتی بوجود آمده باشد که اقدامات لازم در این خصوص نیز با تامین کپسولهای اکسیژن ذخیره دیده شده است.

در همین حال دکتر محمدحسن سرمست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفته است که بروز چنین پدیده ای در استان خوزستان سابقه نداشته و حتی در روزهای گذشته با مسئله ریزگردها مواجه نبوده ایم که این مسئله را به آن مرتبط کنیم.