سنندج - خبرگزاری مهر: جانشین دبیر ستاد احیای امر به  معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: امسال در هفته امر به معروف و نهی از منکر 100 ویژه برنامه در شهرستان ها و بخش های استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود الله مرادی صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان در سنندج به برنامه های هفته امر به  معروف و نهی  از منکر استان کردستان اشار ه کرد و اظهار داشت: ترویج فرهنگ امر به  معروف و نهی از منکر در جوامع اسلامی وظیفه تمامی مسلمانان است.

وی با بیان اینکه دهه اول محرم به نام هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است، افزود: به صدا درآمدن زنگ احیای امر به معروف و نهی از منکر در سطح مدارس استان، برگزاری 100 ویژه برنامه در شهرستان ها و بخش های تابعه استان و برگزاری 30 همایش تخصصی در سطح شهرستان های استان از جمله برنامه های این هفته است.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان برگزاری چهار همایش تخصصی مربوط به معاونت های فرهنگی، ادارات و کارخانجات، سازمان های قضایی و تشکل های مردمی در سنندج و برگزاری مسابقات فرهنگی در مدارس و دانشگاه ها را از دیگر برنامه های هفته اول ماه محرم عنوان کرد.

الله مرادی ادامه داد: در هفته امر به معروف و نهی از منکر سه یادواره حضرت علی اکبر (ع)، حضرت قاسم (ع) و حضرت رقیه (س) به ترتیب در شهرستان های قروه، بیجار و کامیاران برگزار می شود.

وی یادآور شد: اختصاص موضوع انشای دانش آموزان به امر به معروف و نهی از منکر و حماسه حسینی، تدوین برنامه های خاص دانش آموزی در قالب طرح یاوران معرفت، تجلیل از دست اندرکاران این فریضه الهی، دیدار و سرکشی از خانواده های شهدا به ویژه خانواده روحانیونی که به دست منافقین و ایادی استکبار به شهادت رسیدند، از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در هفته نخست ماه محرم است.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان در ادامه سخنان خود بیان کرد: برجسته کردن نیکی ها و معروفات در جامعه و گوشزد کردن منکرات برای ریشه کنی آن تلاش و همت فراوانی را می طلبد.

الله مرادی با اشاره به اینکه شعار امسال ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر تذکر لسانی وظیفه همگانی و ترویج نقدپذیری است، گفت: سازمان دهی تمامی تیم های تذکر لسانی در کل استان برای اجرای تذکر لسانی به عنوان یک وظیفه همگانی از جمله برنامه های هفته امر به معروف و نهی از منکر است.

وی از مردم استان خواست در راستای ترویج گفتمان امر به معروف و نهی از منکر و بزرگ و برجسته کردن این فریضه الهی در جامعه تلاش و مسئولان را یاری کنند.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان رویکرد ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر را ترویج برنامه ها و فعالیت های فرهنگی عنوان کرد و افزود: ستاد احیا همواره در صدد برگزاری و اجرای برنامه های فرهنگی و ارزشی در سطح جامعه است.

الله مرادی اظهار داشت: اهالی رسانه اگر مسائل و مشکلات و منکرات در جامعه را طوری بیان کنند که زشتی آن بر همگان هویدا شود و مسئولان نیز ضعف ها و نقص ها را به خوبی شناسایی و رفع کنند بدون شک جامعه به سمت اصلاح امور پیش خواهد رفت.

برچسب‌ها