رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به روان‌سازي فرآيندهای خدمت در بخش حمل‌ و نقل جاده اي گفت: افزايش رضايتمندي خدمات‌گيرندگان و ايجاد انگيزه و فراهم آوردن شرايط لازم سرمايه‌گذاري جديد در ميان سرمايه‌گذاران در حوزه حمل‌ونقل جاده‌اي از اهداف سازمان است.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود كشاورزيان در نشست يك‌روزه مديران ستادي و استاني سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي با رويكرد تببين و تشريح برنامه‌هاي ادارات كل حمل‌ونقل و پايانه‌هاي استان‌ها و راهكارهاي اجرايي اظهار داشت: با شناخت صحيح از نيازها بايد از تمام ظرفيت‌هاي حاكميتي و غير حاكميتي براي افزايش سطح كمي و كيفي خدمات بخش حمل‌ونقل جاده‌اي و پاسخ به نيازهاي استفاده‌كنندگان توأم با تكريم آحادجامعه مخاطب و واقعي به آنان بهره گرفته شود.

معاون وزير راه و شهرسازي افزود: راهبرد سازمان در خدمت‌رساني به مردم بر پايه ساده‌سازي، روان‌سازي فرآيندهاي خدمت در بخش حمل‌ و نقل جاده اي، افزايش رضايتمندي خدمات‌گيرندگان و ايجادانگيزه و فراهم آوردن شرايط لازم سرمايه‌گذاري جديد در ميان سرمايه‌گذاران در حوزه حمل‌ونقل جاده‌اي و راهداري است.

وي خاطرنشان كرد: مديران بايد بدانند جايگاهي كه در آن قرار گرفته‌اند تنها يك فرصت و ابزاري براي خدمت بهتر به مردم و متعاقب آن ذخيره اخروي براي خودشان است. بنابراين ترديدي نيست كه هركسي با بهره‌گيري از اين فرصت بتواند خدمات ماندگار و پايدار ارائه دهد، ضمن اينكه در قلب مردم جاي مي‌گيرد و خداوند نيز به تبع خشنودي و رضايت مخلوقاتش پاداش آن را در كارنامه معنوي خادمان ثبت مي‌كند.

رئيس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي اظهار داشت: در گذشته خدمات خوبي در حوزه حمل‌ونقل جاده‌اي و راهداري ارائه شده است، اما توسعه و بهبود آن در گروي نيازسنجي واقعي، برنامه‌ريزي اصولي باتكيه بر معيارهاي علمي و عملي با بهره‌گيري از تمام ظرفيت‌هاي بخش دولتي و خصوصي و مردمي است.

كشاورزيان تصريح كرد: خوشبختانه با توجه به سهم بيش از 90 درصدي بخش حمل‌ونقل جاده‌اي در جابه‌جايي كالا و مسافر در كشور، بخش خصوصي سرمايه‌گذاري خوبي را انجام داده است كه لازمه حفظ، مديريت و توسعه اين سرمايه‌ها، نگاه سازمان‌يافته و تشكيلاتي است.

وي افزود: سرمايه‌گذاران در بخش حمل‌ونقل جاده اي وراهداري بايد اميد به فردايي بهتر را بيش از گذشته احساس كنند و حداكثر مشاركت را در برنامه‌هاي عملياتي و اجرايي داشته باشند و تشكل‌هاي صنفي به عنوان حاميان سازمان‌يافته سرمايه‌گذاري در بخش از حمايت حداكثري سازمان برخوردار شوند.

گفتنی است؛ در اين نشست پنج تن از مديران حمل‌ونقل و پايانه‌هاي استاني به نمايندگي از ساير استان‌ها، مهم‌ترين برنامه‌هاي توسعه حمل‌ونقل جاده‌اي، پيشنهادات و تنگناهاي اجرايي مربوطه را ارائه كردند.