امیر ساکت در گفتگو با مهر در رابطه با وجود زباله های سرگردان در شهرستان بروجرد اظهار داشت: بخش عمده ای از مشکلات در عرصه محیط زیست به واسطه عملکرد انسان است.
وی با اشاره به میزان تولید زباله در سطح بروجرد افزود: روزانه در شهرستان بروجرد 180 تن زباله تولید می شود.
ساکت بیان داشت: اما هیچ وقت سرنوشت زباله ها برای هیچ کس مهم نبوده است که بالاخره با این زباله ها باید چکار کرد.
رئیس اداره محیط زیست بروجرد با بیان اینکه امروز انسان به فناوریهای جدیدی برای بازیافت زباله دست پیدا کرده است ادامه داد: مسیر رودخانه ونایی و سراب کرتول بروجرد انباشته از زباله به ویژه کیسه های پلاستیکی است.
وی یادآور شد: عدم جذب پلاستیک در طبیعت موجب شده میزان زباله در سطح شهرستان بیشتر به چشم بخورد که نیاز به بازیافت اینگونه مواد نیز احساس می شود.
ساکت تصریح کرد: اساسی ترین مشکل ما به لحاظ مدیریت پسماندها در شهرستان وجود پلاستیک است زیرا دوام و ماندگاری این نوع زباله از سایر مواد بیشتر است.
رئیس اداره محیط زیست بروجرد با تاکید بر اجرای طرح تفکیک زباله از مبداء توسط متولیان امر بیان داشت: کاهش حجم زباله ها و هزینه های شهری از فواید اجرا شدن طرح تفکیک زباله از مبداء بوده که باید به اجرای آن توجه ویژه صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه هیچ طرحی بدون کمک مردم اجرا نمی شود یادآور شد: داشتن محیطی عاری از زباله نشان دهنده ارتقاء سطح فرهنگی افراد آن جامعه شهری است.
ساکت گفت: مردم با حضور در تشکلهای مردمی حفاظت از محیط زیست می توانند به شهری عاری از زباله دست پیدا کنند.