مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت های شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه درآمدهای شهرداری پاسخگوی رسیدگی به بافت فرسوده نیست گفت: رسیدگی به بافت فرسوده و حاشیه شهر مشهد نیازمند جذب سرمایه گذاران و کمک گرفتن از بخش خصوصی است.

حجت الاسلام علی اصغر لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شورای چهارم و شهردار نشست ها و جلساتی را با سرمایه گذاران داشته اند تا از این رهگذر مشکل بافت فرسوده، حاشیه شهر و ترافیک در پایتخت معنوی حل و فصل شود.            

سوق دادن سرمایه گذاران در مناطق محروم

وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران به سمت مناطق محروم سوق داده خواهند شد، افزود: یکی از برنامه های جدی پارلمان شهری و شهردار سوق دادن سرمایه گذاران در مناطق محروم و رشد و توسعه متوازن این نقاط در برابر مناطق بالای شهر است.

رئیس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت های شورای شهر مشهد بیان کرد: بسته های تشویقی برای ترغیب سرمایه گذاران در زمینه رسیدگی به مناطق محروم تهیه شده و این امر به توسعه متوازن پایتخت معنوی کمک می کند.

کمک به احداث زائرسراهای ارزان قیمت

لطفی تصریح کرد: نقش سرمایه گذاران در کمک به احداث زائر سراهای ارزان قیمت نیز بی بدیل است و می توان با استمداد از سرمایه گذاران شرایط اسکان مناسب را برای زائران رضوی فراهم کرد.

عضو شورای شهر مشهد یادآور شد: سرمایه گذاریهای که با برنامه ریزی لازم انجام می شود می تواند مسیر پیشرفت و توسعه را برای دومین کلانشهر مذهبی جهان رقم بزند زیرا در غیر این صورت نمی توان به حرکت در ریل رشد و توسعه امیدوار بود.

وی با انتقاد از فراری دادن سرمایه گذاران تصریح کرد: سرمایه گذار باید بتواند نقش سازنده خود را در پروژه های شهری ایفا کند و در کنار آن سود لازم را نیز از اجرای این پروژه ها بدست آورد.