رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با اعتقاد به اینکه اقدامات کوچک صنفی آثار بزرگ ملی را در پی دارد، گفت: تشکیل پانل ویژه‌ مدل و متدولوژی برنامه پزشک خانواده تحت عنوان ارزیابی و آسیب شناسی نسخه‌ 02 در همايش سال گذشته انجمن آسیب شناسی سرآغاز خوبی برای تحرکات علمی صنفی کشور با آثار نقش آفرین بود که می تواند به عنوان يك الگو در ساير همايشهاي علمي كشور نيز مورد توجه قرار گيرد تا از ظرفيت كارشناسي انجمنهاي علمي در رابطه با مشكلات مبتلا به نظام سلامت با نگاه عالمانه استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا زالی در پانزدهمين همايش ساليانه انجمن آسيب شناسي ايران در سالن همايشهاي رازي با تقدیر از توسعه علمی و ارتقای سطح دانش رشته آسیب شناسی در کشور گفت: اين امر با مدد و تلاش علمي روز افزون متخصصين پاتولوژيست كشور در اقصي نقاط کشور حاصل شده است.

وی با استناد بر آمار، رشته‌ آسیب شناسی را جزو کمترین حوزه ها در بحث شكايات پزشكي برشمرد و افزود: حال آن که این بخش می تواند بالقوه از شکننده ترین بخشهای پزشکی باشد.

زالی، رشد و تكامل در هر دو حوزه مهارتی و دانشي در رشته آسیب شناسی در سالهای اخیر را حیرت انگیز دانست و گفت: می توان ادعا کرد این گروه از پزشكي از علمی ترین و فعالترين رشته های پزشکی در کشور هستند.

وی یادآور شد: طي سالهای اخیر رشته آسیب شناسی و پاتولوژی به مرزهای نوین دانش در کشور رسیده ولي لازم است با استفاده از ظرفيتهاي فن آوري هاي نوين در حوزه رشته آسيب شناسي از قبيل پرتوميكس و سيستم بيولوژي ظرفيت هاي جديدتري را نسبت به قبل در حوزه تشخيصي فراهم نمود، بر اين اساس نقش متخصصين آسيب شناسي در موارد علمي و درماني در كشور بيش از گذشته بايد مورد تاييد و تسريع قرار گيرد و نقش فعالانه تري براي اين گروه از همكاران در فرايندهاي تشخيص قطعي در بخشهاي دولتي و خصوصي فراهم گردد.

رئيس كل سازمان نظام پزشکی ایران همچنين در حاشيه برگزراي جشنواره بزرگداشت دكتر مسلم بهادري، وي را از اساتید و شخصیتهای ارزنده در حوزه آسیب شناسی پزشکی دانست و یادآور شد: دکتر بهادری از اساتید بزرگوار علمی هستند که حضور آنها در صحنه های اجتماعی نيز همانند وجه علمي آنان تاثیرگذار بوده و بی تردید ايشان از ذخایر علمی کشور محسوب می شوند .