به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رضا استادی شامگاه شنبه، در مراسم عزاداری حرم مطهر حضرت معصومه(س) که در شبستان امام خمینی (ره) برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: کسی که شکر یا کفران نعمت می کند به نفع و ضرر خود اوست و در آیه ای از قران آمده، هر کس جهاد و کوشش می کند برای خودش کرده است.
وی با بیان اینکه تمام خوبی ها و بدی ها برای خود انسان می ماند افزود: انسان در اثر اطاعت از خدا و رسوالله(ص) به درجه ای همانند مقام اباذر می رسد که تعدادی از کلمات وی را ائمه معصومین(ع) نقل می کنند و در واقع کلمات اباذر آنقدر ارزش پیدا می کند که امام صادق(ع) برخی از آنها را بیان کرده است.
علم به تنهایی مشکل انسان را حل نمی کند
آیت الله استادی ابراز داشت: علم به تنهایی مشکل انسان را حل نمی کند گر چه سفارش بسیاری شده است که به دنبال علم باشیم اما در کنار علم، عمل و تعهد نیز باید باشد تا موثر واقع شود.
عضو شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم، با بیان اینکه اگر انسان توانست در حق کسی که او را دوست دارد بدی نکند این امر در سعادت دنیا و آخرت وی موثر است افزود: انسان وقتی گناه می کند در واقع به خودش ظلم کرده و باید دانست تمام بدی ها و خوبی ها به خودش ما باز می گردد.
امام جمعه قم، اظهار داشت: کسی نزد اباذر آمد و گفت چرا ما از مرگ بدمان می آید که اباذر جواب حکیمانه ای به او داد و گفت، راز آن روشن است، مرگ همانند انتقال از خانه ای به خانه دیگر است و چون انسان خانه آخرت خود را آباد نکرده به همین دلیل از مرگ و انتقال به خانه بعدی نگران و ترس دارد.
آیت الله استادی، گفت: برخی ها از عبادت زود خسته می شوند اما برای کارهای دنیوی چندین برابر تلاش می کنند افرادی که به آخرت خود اهمیت می دهند نگران مرگ نیستند.
وی ادامه داد: کسانی هستند که برای درآمد زندگی شبانه روز بیدار هستند و احساس خستگی نمی کنند اما گاهی برای خواندن نماز صبح تعلل می کنند.
وی ابراز داشت: اباذر فرمود، آخرت برای کسی که گناه کار بوده و احکام الهی را رعایت نکرده همانند عبد فراری است که او را دستگیر و نزد صاحبش می آورند و کسی که اهل صلاح و خوبی باشد آخرت همانند منزلی می ماند که مدتی است از آن دور افتاده است.
امام جمعه قم، اضافه کرد: اگر می خواهیم وضع خود را نزد خداوند ببینیم چگونه است، باید اعمال خود را با قرآن بسنجیم که در حقیقت قرآن معیار و میزان اعمال ما است.
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶
قم - خبرگزاری مهر: امام جمعه قم با بیان اینکه افرادی که به آخرت خود اهمیت می دهند نگران مرگ نیستند، گفت: اباذر در جواب این سوال که چرا از مرگ بدمان می آید می گوید "مرگ همانند انتقال از خانه ای به خانه دیگر است و چون انسان خانه آخرت خود را آباد نکرده به همین دلیل از مرگ و انتقال به خانه بعدی نگران است و ترس دارد".