به گزارش خبرنگار مهر، مریم اسدی پیش از ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی گردشگری در جمع دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی بخش مرکزی بابلسر با بیان اینکه بابلسر و رامسر جز شهرهای ساحلی مطرح ایران در گذشته بودند اظهار داشت: بابلسر یکی از مناطقی است که مقصد سفر گردشگران بشمار می رود و علت حجم زیاد گردشگر بحث ساحل زیبای آن است.
وی گفت: به نسبت ورود گردشگری که در بابلسر داریم هزینه زیادی برای بابلسر نمی شود وهنوز مشکل اشتغال و بیکاری وجود دارد.
اسدی گفت: هدف از برگزاری این کار گاه ها کمک از شما دهیاران و شوراها در شناسایی و برنامه ریزی برای جذب گردشگر و رونق اقتصادی است.
وی گفت: ما می خواهیم دهیاران و شورا ها کمک کار و همیار گردشگری باشند و برای منطقه خودشان برنامه ریزی نمایند تا گردشگری که وارد یک روستا می شود چطور اقتصاد آنجا ترقی کند.
این پژو هشگرافزود:اگر ما برنامه نداشته باشیم گردشگر وارد یک روستا شده و اتفاقی هم نمی افتتد و می رود اما زباله، گرانی، ترافیک ،بد حجابی و بی حجابی و غیره بر روستا و شهروندان تحمیل می شود چون برای او مهم نیست اما برای شما مهم است و باید آمادگی داشته باشید.
وی به بحث آسیبهای اجتماعی پرداخت و گفت: اگر برنامه ریزی مناسبی نداشته باشیم گردشگری به معزل تبدیل می شود.
این پژوهشگر با بیان اینکه غرب مازندران بعلت توجه گردشگران به آن منطقه و نداشتن برنامه صحیح برای گردشگری دچار صدمه و آسیب اجتماعی و فرهنگی فراونی شده است افزود: صحبت نکردن به زبان و لعجه محلی، تحصیل نکردن در رشته ای که نیاز بومی منطقه باشد، از علل اصلی این آسیب هاست.
این کارشناس تصریح کرد:یکی از عوامل آسیب در روستاها اجرای طرح هادی روستایی است که فکری به فضا و ساختار سنتی و بومی آن نشده است.
وی چاره کار،آسیب ناشی ازحضور گردشگران در روستا ها و شهرها را برنامه ریزی صحیح و مناسب دانست و گفت: با همیاری و همکاری روستائیان و برنامه ریزی و شناسایی پتانسیل ها از سوی شوراها و دهیاران و آموزش و پشتیبانی اداره گردشگری می توان همه اقشار جامعه را در صنعت گردشگری سهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳
بابلسر - خبرگزاری مهر: یک پژوهشگر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با انتقاد از اینکه ورود گردشگر به مازندران هنوز ورود سنتی است افزود: هنوز نمی توان گفت سهم اشتغال و رونق اقتصادی در مازندران چه مقدار است چون برای آن برنامه ریزی نشده است.