به گزارش خبرنگار مهر، مهدي ولي پور ظهر یکشنبه در نشست مدیران هلال احمر استان با ارائه گزارشي از تحولات زيرساختي در جمعيت هلال احمر استان در دوسال گذشته گفت: افزايش پايگاههاي امداد و نجات جاده اي از 11 به 33 پايگاه، نوسازي 100 درصدي ناوگان امدادي، استقرار يك فروند بالگرد امدادي و يكدستگاه اتوبوس آمبولانس پيشرفته، اهتمام ويژه به آموزش هاي امدادي و تربيت نجاتگر و امدادگر مجرب و ارتقاي اين شاخص از 630 امدادگر و نجاتگر به 2760 نفر و همچنين فعال سازي خط سراسري 112 نداي امداد از جمله اقدامات بوده است.
وی اظهار داشت: افزايش سطح مساحت انبارهاي امدادي از چهار هزار و 200 مترمربع به 8 هزارمتر مربع، برگزاري بيش از هزار و 800 دوره آموزش با برخورداري40هزارنفر، تهيه و پخش 72برنامه تلويزيوني و 62برنامه راديويي،اجراي طرح ملي امدادونجات به صورت پايلوت در ساري با تهيه 100هزار نسخه پرسشنامه و 30هزار كيف امدادي، تهيه و توزيع 400هزار بروشور و بسته اطلاع رساني در طرح هاي نوروزي و راهنمايي مسافرين تابستانه و ... از دیگر اقدامات بوده است.
سرپرست جمعيت هلال احمر نوشهر گفت: گردشگرپذیر بودن مازندران و حضور میلیونی و حجم بالای مسافر و خودروها در این استان سبب شد تا به همان نسبت نیز میزان حوادث افزایش یابد.
اميرحسين عسگرزاده ادامه داد: امسال هلال احمر مازندران در بین 34 استان کشور به عنوان پرمأموریتترین استان کشور شناخته شد که علت آن نیز همان حضور میلیونی مسافران و گردشگران بود و بالطبع حوادث و اتفاقات در این شهرستان نیز افزایش یافت؛ بهطوری که امروز مازندران پرحادثهترین استان کشور است.
مسئول جمعیت هلال احمر نوشهر عنوان کرد: پایگاه امداد و نجات هلال احمر نوشهر در شش ماهه نخست امسال به دلیل حجم بسیار بالای انجام مأموریتها در راستای وظایف هلال احمر، به عنوان پرمأموریتترین پایگاه هلال احمر در سطح استان بود و توانست رتبه نخست در زمینه عملکرد نیروهای امدادی و حضور به موقع نیروهای امدادی این پایگاه در صحنههای حوادثی و امدادرسانی مطلوب را به دست آورد.
عسگرزاده درباره مشکلات موجود در بحث پایگاه امدادی در منطقه «سیسنگان» گفت: پیش از این مقرر شد تا در داخل طرح گردشگری «سیسنگان» ساختمان پایگاه امداد و نجات هلال احمر احداث شود اما تاکنون این امر محقق نشده است و نیروهای امداد و نجات این پایگاه هنوز در کانکس مستقر و مشغول به فعالیت هستند و این نیازمند توجه ویژه مسئولان است.
ساختمان هلال احمر کجور احداث شد
وی از افتتاح ساختمان هلال احمر کجور خبر داد و عنوان کرد: این بنا با اعتباری بیش از سه میلیارد ریال با زیربنای حدود 400 متر در شهر پول کجور احداث شد و به امکانات آمبولانس، خودروی امداد و نجات و دیگر تجهیزات مورد نیاز مجهز میشود.
مسئول جمعیت هلال احمر نوشهر ادامه داد: این ساختمان اواخر آبان امسال رسماً به بهرهبرداری میرسد و به صورت شبانهروزی به بخش کجور خدماترسانی میکند.
عسگرزاده تصریح کرد: برای ایجاد پت بالگرد و انبار امدادی نیز درخواست داده شد و در حال پیگیری هستیم.
معاون داوطلبان جمعيت هلال احمر مازندران گفت: در شش ماهه نخست سال جاري 970نفر از مددجويان از خدمات داوطلبان جمعيت هلال احمر استان بهره مند شدند.
1.1 میلیارد ریال خدمات داوطلبی ارائه شد
سيف اله صادقيان ارزش كمك هاي ارائه شده به مددجويان را يك ميليارد و 149ميليون و 464 هزار ريال اعلام كرد و افزود: در همين مدت 133 فعاليت فوق برنامه با مشاركت سه هزار و 114 نفر از داوطلبان و 227 نفر از پرسنل جمعيت هلال احمر استان در مناطق مختلف اجرا شد كه هزينه اجرايي اين برنامه ها بيش از 55ميليون ريال بوده است.
صادقيان گفت:در شش ماهه نخست امسال 44كاروان سلامت از سوي معاونت داوطلبان جمعيت هلال احمر استان برنامه ريزي و اجرا شد كه براي اجراي اين برنامه ها نيز 30 نفر پزشك عمومي و تخصصي،67 نفر پيراپزشك،344نفر از اعضاي داوطلب،و 106نفر از پرسنل مشاركت داشتند.
معاون داوطلبان جمعيت هلال احمر استان برگزاري دوره هاي آموزشي ويژه اعضاي داوطلب اين جمعيت را از ديگر اقدامات اين معاونت برشمرد و تصريح كرد:برگزاري 76 دوره آموزشي امدادو كمك هاي اوليه ، آشنايي با كار داوطلبي و آموزش هاي مبتني بر نيازهاي محلي از اقدامات معاونت داوطلبان هلال احمر استان بوده است.
وي همچنين اجراي پروژه هاي مشترك با سازمان هاي مردم نهاد استان را از ديگر برنامه هاي اين معاونت برشمرد و گفت:در 6ماهه نخست سال جاري بيش از 680 نفر ازداوطلبان به عضويت جمعيت هلال احمر استان درآمدند.