همدان-خبرگزاري مهر: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان با بيان اينكه كتاب خواني در رشد حيات اجتماعي تاثير بسزايي دارد، گفت: كتاب وسيله اي كارآمد در بهينه سازي فرهنگ جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو بيات پیش از ظهر سه شنبه در آئين افتتاح هشتمين نمايشگاه سراسري كتاب در همدان اظهار داشت: موضوع كتابت در رشد حيات اجتماعي تاثير بسزايي داشته و روح يك جامعه با وجود اين مهم بارور مي شود.

وي با اشاره به اينكه برخي از كتاب هاي به جا مانده از گذشته ميراث فرهنگي كشور محسوب مي شود، ابراز داشت: كتاب حافظ انديشه و تفكرات انسان بوده كه طالبان علم را سيراب مي كند.

بيات در ادامه با تاکید بر اینکه ارزيابي امكانات فرهنگي مبين اين بوده كه كتاب وسيله اي كارآمد در بهينه سازي فرهنگ جامعه است، بيان داشت: كودكان بايد از دوران كودكي با كتاب و كتاب خواني آشنا شده و همانطور كه كودك با خواندن و نوشتن و حساب كردن آشنا مي شود بايد با كتاب خواني نيز آشنا شود.

خسرو بيات عنوان داشت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان در راستاي ترويج فرهنگ كتاب و كتاب خواني و ايجاد زمينه مناسب براي معرفي جديدترين كتاب هاي منتشر شده با همكاري استانداري و شهرداري همدان نسبت  به برگزاري هشتمين نمايشگاه بزرگ ناشران كشور در همدان اقدام كرده است.

وي با اشاره به اينكه هماهنگي و برنامه ريزي لازم براي برپايي نمايشگاه كتاب از ماه ها قبل انجام شده است، بيان داشت: از ويژگي هاي اين نمايشگاه مي توان به رويكرد فرهنگي مذهبي، ايثار و محرم، كودك و نوجوان، توجه به فرهنگ ديني و مذهبي و تلاش در انتخاب ناشرين توانمند از تمام شهرستان هاي اين استان و تجليل و تكريم فرهنگ و ادب استان اشاره كرد.

معاون توسعه منابع انساني استاندار همدان نيز در اين مراسم با بيان اينكه به مطالعه و خواندن در دين اسلام تاكيد فراوان شده است، ابراز داشت: مي توان در جاي جاي تمدن بشري آثاري از كتاب و كتابت را پيدا كرد.

مطالعه تنها راه رسيدن به علم است

كريم مطهري مويد با بيان اينكه معجزه پيامبر اسلام كتاب بوده است، اظهار داشت: مطالعه تنها راه رسيدن به دانش و علم بوده و مقام معظم رهبري نيز تاكيد فراواني به كتاب و كتاب خواني دارند.

وي با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري به برپايي نمايشگاه ها تاكيد دارند، عنوان داشت: مقام معظم رهبري به برپايي دو نمايشگاه تاكيد بسياري دارند كه يك مورد آن نمايشگاه كتاب و كتاب خواني است.

معاون توسعه منابع انساني استاندار همدان با اشاره به اينكه كتاب بايد در سبد كالاي خانوار قرار گيرد، ابراز داشت: دومين نمايشگاه مورد تاكيد مقام رهبري "نمايشگاه علم تا عمل" بوده كه سر منشا آن مطالعه و علم است.

كريم مطهري مويد در ادامه افزود: شهرداري همدان بايد به اين موضوع اهميت بيشتري بدهد و كتابخانه هاي سيار را در شهر به راه بياندازد.

وي با اشاره به اينكه متوسط سرانه مطالعه در ايران 18 دقيقه است، اظهار داشت: اينكه چه كتابي مطالعه شود مهم بوده چرا كه كتاب خوب موجب تكامل انسان مي شود.

درآئين افتتاح هشتمين نمايشگاه سراسري كتاب استان همدان از كتاب زني از تبار الوند رونمايي شد كه کتابی از خاطرات مرضيه حديد چي (دباغ) به نويسندگي مونا اسكندري و انتشارات واحد امور بانوان استانداري همدان است.

مرضيه حديدچي در اين مراسم گفت: يكي از تكاليف جمهوري اسلامي افزايش سرانه مطالعه و شناخت پيدا كردن نسبت به همه مسائلي كه انسان هاي وارسته بايد دارا باشند، است.

وي با اشاره به اينكه خانواده ها بايد كودكان را از دوران كودكي با فرهنگ كتاب و كتاب خواني آشنا كنند، عنوان داشت: كتاب خواني بايد به محافل خانوادگي راه يافته و فرهنگ كتاب خواني بايد از خانواده در جامعه راه پيدا كند.

برچسب‌ها