تبریز – خبرگزاری مهر: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف روستایی استان آذربایجان شرقی فراهم کردن زمینه صادرات فرش دستباف و رفع موانع صدور، افزایش قیمت، تولید هدفمند و به‌کارگیری طرح و نقشه‌های مورد قبول مشتری را از مهم‌ترین عوامل ارتقای کیفی تولیدات فرش بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صفر امانی پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه ارتقای کیفی فرش عامل جبران آسیب‌های تولیدکننده داخلی به ویژه تولیدات روستایی است، گفت: تولید فرش دستباف با وجود پایین بودن دستمزد همچنان ادامه دارد و در مناطق روستایی زنان به قالیبافی مشغول هستند.

وی اظهار داشت: سر و سامان دادن به فرش دستباف روستایی، انتقال اندازه و سلیقه‌های بازارهای هدف به اعضای اتحادیه، کنترل کیفیت تولید، جلوگیری از تولید کور، حفظ هویت و شهرت قالی آذربایجان در بازارهای دنیا و دستیابی به تولید بهتر و فروش بیشتر از جمله اهدافی است که اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف روستایی استان به دنبال تحقق آن است.

امانی افزود: افزایش قیمت نهاده‌های تولید به خصوص مواد اولیه باعث بالا رفتن قیمت تمام شده فرش می‌شود و اختلاف قیمت فرش دستباف با فرش ماشینی و دیگر کفپوش‌های بافته شده به این علت است که فرش دستباف به عنوان هنر اصیل ایرانی از جایگاه خاصی برخوردار بوده و مسلماً مصرف‌ کننده داخلی علاوه بر تأمین نیاز خود توجه به هنر را نیز مد‌نظر دارد.

وی اظهار داشت: برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری فرش دستباف روستایی به‌ طور عمده از سوی شرکت‌های تعاونی فرش دستباف روستایی و اتحادیه استانی آن‌ها که شامل 30 شرکت تعاونی و یک اتحادیه استانی است، صورت می‌گیرد.
 

برچسب‌ها