همدان - خبرگزاري مهر: مسئول کمیته اطلاع رسانی هفته بسیج سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: همزمان با فرارسیدن هفته بسیج، نخستین کارگاه آموزشی، مهارتی و بصیرتی بسیج رسانه در همدان برگزار می‌شود.

عباس محرمي در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: این کارگاه  از 30 آبان به مدت دو روز و با حضور جمعی از اصحاب رسانه‌های استان برگزار می‌شود.

مسئول کمیته اطلاع رسانی هفته بسیج سپاه انصارالحسین(ع) با اشاره به اهميت تبيين دفاع مقدس در بطن جامعه، هدف از برگزاری این دوره را تربیت و معرفی خبرنگار تراز انقلاب عنوان کرد.

وي با اشاره به رسالت مهم خبرنگاران در تبيين رويدادها و امر اطلاع رساني منسجم و هدفمند، افزود: خبرنگار تراز انقلاب باید دارای معیارها و شاخصه‌هایی از لحاظ فنی و بصیرتی باشد که این دوره به تربیت چنین خبرنگارانی کمک می‌کند.

وی همچنين گفت: شرکت‌کنندگان در این کارگاه، ضمن بهره‌گیری از دانش مدرسان مجرب با مباحثی چون جایگاه کسب و کار در سبک زندگی اسلامی، تبیین گفتمان مقام معظم رهبری در حوزه رسانه‌های انقلابی، تحلیل مسائل سیاسی روز، مؤلفه‌های فرهنگی جگ نرم و جریان‌شناسی فتنه آشنا خواهند شد.

محرمی اظهار داشت: در پایان به شرکت‌کنندگان، گواهی‌نامه اعطا خواهد شد.