تبریز – خبرگزاری مهر: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی453 جلد کتاب در 269 عنوان به سه کتابخانه دانشکده های کشاورزی، علوم ریاضی و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر دانشگاه تبریز اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر،  مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز پیش از ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: این کتاب ها به ارزش 45 میلیون و 300 هزار ریال از سوی مدیریت فرهنگی این دانشگاه به دانشکده ها اهدا شده است.

جلیل شفق کلوانق افزود: در این خصوص 256 جلد  به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، 126 جلد به دانشکده کشاورزی و 71 جلد به دانشکده علوم ریاضی اهدا شده است.

به گفته وی، این امر بر اساس مصوبه شورای فرهنگی و در راستاي ترویج فرهنگ کتابخوانی و تامین اقلام فرهنگي جهت بهره برداری دانشجویان و اساتید به این دانشکده ها اهدا شده و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.