اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیر کل کتابخانه های استان اصفهان با اشاره به اینکه شهرستان اصفهان در ردیف آخر سرانه کتاب استان قرار دارد، گفت: با توجه به میزان درآمد اعلام شده توسط شهرداری اصفهان این نهاد حدود 40 میلیارد تومان از محل قانون سهم نیم درصدی کتابخانه ها به اداره کل کتابخانه های اصفهان بدهکار است.

غلامرضا یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهر اصفهان از لحاظ سرانه کتاب رتبه آخر را در استان دارد و این در حالی است که برخی شهرها مانند زیباشهر مبارکه و دیزیچه از محل درآمدهای نیم درصدی خود از شهرداری توانسته اند برای برنامه های جنبی در راستای فرهنگ کتابخوانی نیز هزینه کنند.

وی افزود: با توجه به درآمدهای اعلام شده توسط شهرداری اصفهان این نهاد حدود 40 میلیارد تومان از محل قانون سهم نیم درصدی کتابخانه ها به اداره کل کتابخانه های اصفهان بدهکار است.

مدیر کل کتابخانه های استان اصفهان با بیان اینکه ارگان های دیگر نیز باید در ارتقای فرهنگ کتابخوانی بکوشند، بیان داشت: نقش کتاب در ارتقای فرهنگ جامعه بر کسی پوشیده نیست و بر این اساس ارگان های مسئول در کشور لازم است به روش های مختلف برای افزایش ساعت مطالعه قشرهای مختلف در جامعه و ارتقای سطح فرهنگی کشور بکوشند.

وی با اشاره به تولید کتاب های الکترونیک برای افزایش سطح مطالعه متناسب با شرایط روز جامعه تصریح کرد: تاکنون 500 کتاب الکترونیک بارگذاری در سایت کتابخوانی شده اما سرعت تولید به یقین کمتر از حد انتظار است چرا که هزینه تولید کتاب های الکترونیک بالاست.

بروزرسانی کتابخانه ها براساس نظرسنجی از مخاطبان

یاوری با بیان اینکه سعی داریم کتاب های هر  کتابخانه را بر اساس نیازسنجی از مخاطبان بروزرسانی کنیم، ابراز داشت: کتاب های هر کتابخانه در دو هفته آخرشهریورماه وجین شده و کتاب های  پاره و نامناسب از دور خارج می شود و کتاب های مناسب و مطابق با درخواست مخاطبان آن کتابخانه، جایگزین می شود.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح بخش تخصصی پدافند غیر‌عامل در کتابخانه ولی عصر اصفهان ، گفت: این بخش با همکاری سازمان بسیج مهندسین و اداره کل کتابخانه‌‌های عمومی در کتابخانه حضرت ولی عصر (عج) شهر اصفهان با 250 کتاب تخصصی آماده‌سازی و افتتاح شده و فصل‌نامه‌های تخصصی در این زمینه نیز به زودی در این کتابخانه قرار می‌گیرد.

 راه اندازی ایستگاه های مطالعه در راستای تحقق فرمایش رهبر است

مدیر کل کتابخانه های استان اصفهان همچنین با اشاره به اینکه ایستگاه های مطالعه تا پایان سال به 30 مورد می رسد، بیان داشت: طرح ملی ایستگاه مطالعه را می توان از جمله محوری ترین طرح ها در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه دانست که از اولویت های مهم نهاد کتابخانه های عمومی در سال های اخیر است.

وی اضافه کرد: در واقع راه اندازی ایستگاه های مطالعه در مکان های پرتردد در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی است و می‌تواند در افزایش میزان مطالعه شهروندان نقش بسزایی داشته باشد.

راه اندازی فاز چهارم ایستگاه مطالعه در اصفهان

یاوری با اشاره به اینکه راه اندازی فاز چهارم ایستگاه مطالعه در اصفهان آغاز شده است، بیان داشت: تا پایان سال تعداد ایستگاه های مطالعه شهرستان اصفهان به 30 مورد می رسد و این ایستگاه ها که سیر مطالعاتی مشخصی دارد تاکنون علاوه بر اصفهان در نجف آباد، خمینی شهر، خوانسار، کاشان و به تازگی در شهرضا نیز راه اندازی شده است.
 

برچسب‌ها