کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز گفت: آرد و نان دو موضوعی هستند که از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و برای افزایش کیفیت نان تولیدی باید بررسی های علمی و کارشناسانه انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدطاهر طاهری پیش از ظهر چهارشنبه از کارخانه صنعتی تولید نان " گستر نیکان" بازدید کرد.

کارخانه گستر نیکان از سال 88 مشغول به فعالیت است و دارای 4 خط تولید نان است و هم اکنون نان تُست، ساندویچی، پیتا و تافتون را تولید می کند.

در این کارخانه، تهیه و تولید نان از طریق سیستم های پیشرفته و سیلوهای هوشمند تخلیه آرد انجام می شود و علاوه بر تولید انواع نان ها، خط تولید شیرینی نیز وجود دارد که هنوز به طور کاما ره اندازی نشده است.

استاندار البرز با حضور در این کارخانه و در میان جمعی از کارکنان گفت: موضوع آرد و نان از موضوعات بسیار مهم است و همواره شهروندان با آن در ارتباط هستند به همین علت باید نقاط ضعف و قوت واحدهای تولید نان بررسی کارشناسانه  علمی شود.

طاهری در ادامه افزود: بررسی های کارشناسانه و علمی باعث افزایش کیفیت نان می شود و در نهایت نیز  به سود اقتصادی منجر خواهد شد و رقابت را در میان فعالان حوزه افزایش می دهد.

استاندار البرز در ادامه افزود: باید نان هایی تولید شود که با ذائقه های مختلف همخوانی داشته باشد و تحت هیچ شرایطی پرت و دورریز نداشته باشد.

مدیرعامل کارخانه تولید نان گستر نیکان در ادامه سخنان استاندار البرز گفت: نان های صنعتی از کمترین ضایعات برخوردار هستند ولی متاسفانه مردم از 3 درصد تولیدات نان های صنعتی استفاده می کنند و هنوز از شیوه های سنتی نان بهر می گیرند که در این شیوه های سنتی مقدار زیادی از نان تبدیل به ضایعات می شود.

حاتمی افزود: هماهنگی با سیستم بانکی به منظور ارائه تسهیلات به کارخانه ها و مشکلات نقدینگی از جمله مشکلاتی است که با آن دست به گریبان هستیم.

وی در ادامه با اشاره به دیگر مشکلات گفت: سهمیه بندی آرد نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که ما با آن رو یه رو هستیم و یکی از بزرگترین دغدغه های ماست.

مدیرعامل کارخانه تولید نان گستر نیکان در پایان تاکید کرد: 4 ماه از آغاز تولید محصولات کارخانه می گذرد و مهمترین هدف ما از تولید نان صنعتی توزیع محصولات با کیفیت بالا است که در آینده نزدیک محصولات خود را به بیرون از استان نیز خواهیم فرستاد.

برچسب‌ها