یاسوج – خبرگزاری مهر: مديركل آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزشهاي عميق و به هنگام و نظارتهاي مستمر نقشي اساسي در ارتقاء دانش و مهارتهاي حرفه اي معلمان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پورعصر چهارشنبه در نشست رؤساي آموزش و پرورش استان افزود: كسب هر گونه موفقيّت در مدارس مستلزم برخورداري معلمان، مديران و كارشناسان مربوطه از دانش و مهارتهاي سرشار و پشتكار و جديت فراوان است.

وی بیان داشت: توجه به شاخصهاي كمي و كيفي دوره ي تحصيلي و بهبود مستمر آن، اصلي ترين تكليف مديران و كارشناسان هر دوره ي تحصيلي است.

زارع پور دوره ابتدايي را دوره اي فوق العاده مهم، حساس، زيربنايي، تعيين كننده، گسترده و فراگير عنوان کرد و گفت: برقراري شبكه هاي ارتباطي مناسب بين صف و ستاد از هرزرفت منابع و امكانات ممانعت كرده و سهم بسزايي در استقرار مطلوب و مؤثر طرحها و برنامه ها و تسهيل فرايند ياددهي و يادگيري خواهد داشت.

مديركل آموزش وپرورش استان افزود: بهبود شاخصهای تحصیلی به نيازسنجي هاي دقيق و علمي، طراحي هاي آموزشي مناسب ، مديريت و رهبري هوشمند و برنامه هاي نظارتي جامع و فراگير سخت نيازمند و وابسته است.

زارع پور تصریح کرد: حوزه معاونت آموزش ابتدايي استان باید با الهام از قوانين و قواعد برنامه و بهره گيري از كليه امكانات مادي و معنوي، رشد و توسعه متوازن و هم ارز دوره ابتدايي استان را فراهم آورد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش تحقق اهداف در آموزش و پرورش را مستلزم مشاركت همگانی دانست و گفت: جذب مشاركتهاي مالي در مدارس دولتي با همكاري انجمن اولياء و مربيان انجام مي شود.

نظارت و ازیابی مدارس از اولویتهای مهم آموزش و پرورش استان است

مدیر کل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: نظارت و ارزيابي در مدارس از طريق ارزيابان، معاونين، گروههاي آموزشي استان، شهرستان و مناطق از اولويتهاي مهم آموزش وپرورش است.

زارع پور بیان داشت: اجراي اتوماسيون اداري، ساماندهي نيروي انساني، توجه در ارائه آمار، تشديد نظارت بر مدارس غيردولتي و استفاده مطلوب ازمنابع موجود ازموارد ضروري است كه بايد در آموزش و پرورش اجراشود.

وی افزود: بايد به گونه اي برنامه ريزي شود که از آزمايشگاهها و كارگاهها به نحو مطلوب و شایسته ای استفاده شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان تكميل آموزش معلمان پايه هاي سوم و ششم ابتدايي، استفاده از ظرفيت بالاي شوراي آموزش و پرورش و عملي کردن بحث تكريم ارباب رجوع را از اولويتهاي كاري درآموزش و پرورش عنوان کرد.

زارع پور گفت: توسعه برنامه پيوند، مسجد، خانه، مدرسه و كلاسهاي قرآني درحوزه پرورشي بايد بابرنامه ريزي مناسب انجام شود.

معاون آموزش ابتدايي آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: مجموعه طرحها و برنامه هاي كيفيت بخشي دوره ي ابتدايي استان تبيين شده است.

مهین پردال افزود: در این برنامه ها ضمن معرفي موفقيّتها و دستاوردهاي دوره ي تحصيلي، مسائل و مشكلات و چالشهاي فراروي دوره تحصيلي تحلیل می شود.

پردال اظهار داشت: آسيب شناسي دقيقي از اجراي نظام جديد آموزشي برای انعكاس به وزارت نیز انجام خواهد شد.