به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جعفر کردلو افزود: رویکرد نیروی انتظامی، اجتماعی محور بوده که در این رویکرد برخورد با معضلات اجتماعی با روش جامعهمحوری و اجتماعی صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: وظیفه ما پیشگیری اجتماعی است و کلانتریهای ما اکنون دو رویکرد انتظامی و اجتماعی دارند که در بعد اجتماعی تأکید بر پیشگیری از طریق آموزش همگانی و در رویکرد انتظامی برخورد با مجرمان و قانونشکنان است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان زنجان با تأکید بر اینکه باید از راه کارهای علوم اجتماعی، روانشناسی و حقوقی در جهت برقراری امنیت اجتماعی حداکثر بهره را برد ادامه داد: پیشگیری اجتماعی یعنی خود مردم را برای صیانت از خود و خانواده دخیل بوده و یا با پلیس همکاری تنگاتنگی داشته باشند.
سرهنگ کردلو گفت: در زمینه مشاوره و آموزش در پیشگری اجتماعی، اولویت با کودکان است، چرا که این قشر در امر آموزش تأثیرپذیری بیشتری دارند و در اولویت بعد جوانان قرار دارند.
وی تاکید کرد: آموزش زیربناییترین رکن یک سیستم فعال است. آموزش یک هنر و علم است و یک استعداد که ظرافت خاص خودش را میخواهد. محبوبیت آموزش در ایجاد تغییر در رفتار، ذهنیت و باور شکل گرفته معنی پیدا می کند یعنی اینکه پس از آموزش مشاهده کنیم تغییر در رفتار صورت گرفته است.
کمک 308 ميليون ريالي حاميان به ايتام استان زنجان
معاون توسعه مشارکتهاي مردمي کميته امداد استان زنجان، از کمک 308 ميليون ريالي حاميان به ايتام زنجاني طي آبان ماه سال جاري و در خانه انفاق زنجان خبر داد.
رضا حسنلو اظهار داشت: خانه انفاق زنجان يک مرکز نيکوکاري است که به منظور جمعآوري کمکهاي مردمي در قالب طرحهاي اجرايي کميته امداد و همچنين سهولت در امور خيرين تاسيس شده است.
وي با اشاره به همکاري مطلوب مردم استان با امدادگران خانه انفاق گفت: خوشبختانه از زمان آغاز به کار اين مرکز شاهد افزايش کمکهاي مردمي در قالب طرحهاي مختلف هستيم.
معاون توسعه مشارکتهاي مردمي کميته امداد استان زنجان با اشاره به اجراي طرح اکرام ايتام در خانه انفاق زنجان و ثبت نام از آنها به منظور مشارکت در راستاي حمايت از ايتام زير پوشش افزود: طي آبان ماه سال جاري 308 ميليون و 151 هزار ريال کمک مردمي در قالب اين طرح جمعآوري شده است و 24 حامي خيرانديش با مراجعه به اين مرکز کفالت 26 يتيم را از سراسر استان قبول کردهاند.