به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالرئوف قتالی امام جمعه اهلسنت بندرخمیر ظهر سه شنبه در جمع نمازگزاران این شهر با اشاره به اهمیت فهم اسما و صفات الهی اظهار کرد: یکی از حکمتها و ارزشهای فهم اسما و صفات این است که ما با خواندن و به کار بردن این صفات با خداوند رابطه برقرار کنیم و این ارتباط باعث تقریب بنده به خدای باریتعالی میشود.
وی با بیان اینکه باید صفات نیک خدا را الگوی اخلاقی خود بدانیم گفت: باید شمهای از صفات باری تعالی در وجود ما باشد چرا که زنده کردن این صفات باعث خوشحالی پروردگار میگردد.
امامجمعه اهلسنت بندرخمیر با بیان اینکه رحمن، رحیم، ملک و قدوس از صفات خداوند هستند گفت: خداوند مهربان و بخشنده است پس مهربان بودن بندگان هم نشانه خداترسی آن بنده است و صفت بخشندگی و انفاق نمودن هم باعث رضایتالله است و این نوعی عمل به دستورات خداوند محسوب میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حسن ظن نسبت به دیگران در اسلام یک اصل است گفت: خداوند در آیه 12 سوره مبارکه حجرات میفرماید: « اى كسانى كه ايمان آوردهايد از بسيارى از گمانها بپرهيزيد كه پارهاى از گمانها گناه است و جاسوسى مكنيد و بعضى از شما غيبت بعضى نكند آيا كسى از شما دوست دارد كه گوشت برادر مردهاش را بخورد از آن كراهت داريد [پس] از خدا بترسيد كه خدا توبهپذير مهربان است».
امامجمعه اهلسنت بندرخمیر با بیان اینکه مسلمانان باید همواره نسبت به همدیگر حسنظن داشته باشند گفت: خداوند نیز نسبت به گمانی که بنده به او دارد معامله میکند.
وی با اشاره به مبحث اعتدال در امور زندگی با استناد به آیه 8 سوره مبارکه مائده که در آن خداوند می فرماید،« اى كسانى كه ايمان آوردهايد براى خدا به داد برخيزيد [و] به عدالتشهادت دهيد و البته نبايد دشمنى گروهى شما را بر آن دارد كه عدالت نكنيد عدالت كنيد كه آن به تقوا نزديكتر است و از خدا پروا داريد كه خدا به آنچه انجام می دهيد آگاه است» بیان کرد: انسان باید در هر کار راه اعتدال را در پیش بگیرد، چه در معاملات و معاشرات و چه در رفتار و اخلاق.
قتالی با بیان اینکه اعتدال انسان را به تقوا میرساند تصریح کرد: پایه و اساس رستگاری تقواست.