رودسر – خبرگزاری مهر: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش از کسب مقام نخست اعضای تیم این باشگاه در مسابقات منطقه ای پل‌ ماکارونی لنگرود خبر داد.

فرهاد عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اعضای تیم این باشگاه در مسابقات منطقه ای پل ‌ماکارونی لنگرود موفق به کسب مقام نخست شدند.

وی اظهارداشت:  در این رقابت فشرده که در سطح بالا و با استقبال دانشگاه‌های منطقه و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برگزار شد، در مجموع اعضای 61 تیم و با ارائه 115 سازه ماکارونی در بخش راندمانی رقابت کردند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش گفت: در پایان این دوره از مسابقات تیم باشگاه واحد رودسر و املش با راندمان 935 مقام نخست را کسب کرد.

وی افزود: عباس شمس، ایمان فلاح، فرزاد ستوهی و زهرا سلمی به سرپرستی باقر حیدرپور برندگان مسابقات پل‌ ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود معرفی شدند.

عابدینی  یادآورشد: نخستین دوره برگزاری مسابقات منطقه ای پل ماکارونی در منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی در یکم آبان ماه سال جاری و در واحد رودسر و املش برگزار شد.