استاد دانشگاه علم و صنعت گفت:در حال حاضر تنها 20 درصد صنايع كشور آماده پيوستن به سازمان تجارت جهاني بوده و 40 درصد ديگر نياز به درمان دارند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، مصطفي جعفري در همايش بين المللي تجارت الكترونيك و بررسي فرصتهاي تجاري قاره آفريقا و كشورهاي اسلامي گفت: چنانچه ميزان تجارت بين المللي چين از 20 ميليارد دلاربه 600 ميليارد دلارتبديل مي شود نبايد يك تصادف تلقي كرد و بايد مورد بررسي قرار گيرد.

وي با اشاره به دگرگوني مديريت و مديريت دگرگوني در فضاي اينترنت افزود: براي پيوستن به سازمان تجارت جهاني 40 درصد صنايع كشوربيمار هستند و بايد درمان شوند كه اين امربه مديريت مديران بنگاههاي بستگي دارد.

استاد دانشگاه علم و صنعت خاطر نشان كرد: در حال حاضر كه در دهه سرعت هستيم بايد سرعت و حركتهاي تجاري و كسب و كاربنگاههاي اقتصادي اندازه گيري شود.

وي گفت: براي حضوربيشتر صنايع كشور به سازمان تجارت جهاني بايد دگرگوني اساسي در مديريت ايجاد شود تا سازمانها براي بقاء دگرگون شوند.

وي چهارعمل قيمت، كيفيت، خدمات و سرعت را رمز موفقيت سازمانها در دنيا برشمرد و تصريح كرد: هيچ كدام از اين عوامل با سيستم فرسوده و قديمي استحصال نخواهد شد.

جعفري افزود: چين اعلام كرده كه تا سال 2010 وارد بازار دنيا شده و تا سال 2015 بازار دنيا را با 1/0 درصد حاشيه سود تسخيرخواهد كرد و اين امرتنها از طريق چهارعامل قيمت، كيفيت، خدمات و سرعت ميسرشده است.

وي عدم آگاهي و فقدان آموزش را از موانع تجارت الكترونيك در كشورهاي درحال توسعه دانست و تصريح كرد: تجارت الكترونيك موجب دسترسي بيشترمشتريان به اطلاعات جديد، صحيح و غير مغرضانه، دسترسي به ساير مشتريان براي انتقال تجريبات و تبادل مي شود.

وي با اشاره به اينكه امريكا تا سال 2005 با كمبود 300 هزار متخصص و آلمان با نيز با كمبود 60 هزار متخصص در حوزه IT مواجه اند، گفت: اين امر مي تواند يكي از عوامل تسهيل  و تسريع كننده فرار مغزها ، تغيير فناوري و جهش IT باشد.