به گزارش خبرنگار مهر، داشلی برون در شمال استان گلستان و از مناطق مرزی کشور است که متاسفانه به دلیل محرومیت های منطقه از امکانات کافی برخوردار نیست. مسیر داشلی برون به سمت اینچه برون و گنبد نیز از جاده های پرتردد استان است که دلیل ایمن نبودن تصادفات فراوانی در آن رخ می هد.
در همین رابطه رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان گنبدکاووس در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از سوم شهریورماه که پایگاه امداد و نجات مسیر داشلی برون افتتاح شده 17 مورد حادثه گزارش شده است.
«اصغرنودهی» افزود: تعداد مصدومان 3 ماهه گذشته 35 نفر بوده که از این تعداد 15 نفر توسط هلال احمر و 1 نفر نیز توسط اورژانس منتقل شده اند.
وی ادامه داد: در طول این مدت 4 کشته و 15 تصادف جاده ای داشته ایم که پراکندگی اکثر آن ها از «قره ماخر» به سمت روستای «دماغ» است.
وی تصریح کرد: تا کنون دو مورد حادثه هم در رابطه با تالاب ها داشته ایم.
جاده داشلی برون ایمن نیست
در ادامه زمینه فرماندار گنبدکاووس نیز گفت: در بازدید معاون عمرانی استاندار بر این نکته تاکید شد که بیشترین آمار تصادفات در جاده داشلی برون است.
«نورالله نوراللهی» گفت: عامل تصادفات خرابی جاده، عدم نصب علائم هشدار دهند است که مربوط به راه و شهرسازی است می باشد.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان این که منطقه کرند، اینچه برون و داشلی برون درحال توسعه هستند و به لحاظ توسعه کشاورزی، دامداری و امکانات این منطقه تردد در این جاده های آن افزایش یافته است افزود: محدودیت هایی که درجاده گنبد تا مسیر کرند وجود دارد، شرایط ایمن برای تردد وسایل نقلیه فراهم نیست.
«سلیمان عباسی» خاطرنشان کرد: چند مساله درباره این جاده مطرح است که مورد اول نظارت است، که از این لحاظ پاسگاهی در آن مسیر جادیده شده است.
وی دومین اقدام را امدادرسانی دانست و بیان کرد: به این منظور پایگاه امداد و نجات هم برای امدادرسانی و هم پاسگاه پلیس راه که بتواند با نظارت از خطرات حاصل ازترافیک بکاهد در نظر گفته شده.
عباسی افزود: نکته بعدی درخصوص جاده این است که باید عریض و بزرگتر شود همچنین جاده های دیگر مورد ارزیابی قرارگیرد و هرکدام که دارای امنیت بیشتر و کاهش ترافیک و تصادفات و آسیب های ناشی از آن باشد در برنامه کارمسئولان قرار گیرد.
قائم مقام وزیر و مدیر کل راه و شهرسازی گلستان هم درگفتگو با خبگزاری مهردر خصوص جاده داشلی برون گفت: درسطح راه های استان 90 نقطه پرحادثه در کمیته شورای عالی ترافیک شناسایی شده و حداقل یکصد میلیارد تومان نیز اعتبار برای اجرای آنها نیاز است.
«علی بخش رستمی» اظهار کرد: علائم و نصب سرعت گیردرمسیرهای پرحادثه تاثیربسزایی در کاهش تصادفات خواهد داشت و همچنین افزایش فرهنگ ترافیکی نیز از عوامل تاثیرگذار دیگر است.
وی افزود: بیشتر تصادفات جرح و فوت مربوط به رانندگان بومی است که به استناد شناخت جاده دارای شجاعت و اعتماد به نفس کاذب شده و با سرعت در این مسیرها رانندگی می کنند که در سر پیچ های خطرناک قادر به کنترل سرعت خود نیستند.
رستمی تردد ادوات کشاورزی در مسیر جاده های استان به دلیل منطقه کشاورزی را عامل تاثیر گذار دیگرد در افزایش تصادفات اعلام کرد.