به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مولوی صبح امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: احداث مجتمع های آبرسانی در وضعیت فعلی که کمبود آب و پایین رفتن سطح آبهای زیرزمینی را شاهد هستیم ضروری است و طرح ها و برنامه های آب و فاضلاب روستایی باید به سمت این مسیر تغییر کند.
مولوی گفت: مجتمع های آبرسانی روستایی بعلت اینکه تعداد روستاهای بیشتر و جمعیت بیشتری از مزایا آبرسانی آن استفاده می کنند از اهمیت و جایگاه بیشتری بهره مند می شود.
وی با اشاره به معضل کمبود آب در شهرستان نهاوند و لزوم رعایت صرفه جویی و فرهنگ سازی در این زمینه گفت: در بعضی موارد هم مشاهده می شود که کمبود آب وجود ندارد بلکه به خاطر فرسودگی شبکه و قدیمی بودن مخزن های آبرسانی با هدر رفت آب مواجه هستیم.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: اولویت مهم و ضروری دیگری که باید در دستور کار اداره آب و فاضلاب روستایی قرار بگیرد اصلاح شبکه فرسوده و قدیمی آبرسانی است.
مجتبی مولوی بیان داشت: شهرستان نهاوند دارای 167 روستا است که از این تعداد 115 روستا معادل 66 درصد کل روستاها تحت پوشش اداره آب و فاضلاب روستایی قرار دارند.
در ادامه این جلسه مدیر اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان نهاوند گفت: امسال 49 پروژه با اعتبار یک میلیارد و 427 میلیون تومان به کمیته برنامه ریزی استان همدان پیشنهاد شده بود که 13 پروژه با اعتبار 552 میلیون معادل 44 درصد کل اعتبارات تخصیص داده شد.
آیت شیراوند اظهار داشت: حفر هشت حلقه چاه با اعتبار 450 میلیون تومان بصورت تعهدی انجام شده و جهت بهینه سازی و اعمال مدیریت مصرف هشت مجتمع آبرسانی در نهاوند وجود دارد.
شیراوند گفت: از هشت مجتمع آبرسانی یک مجتمع در حال مطالعه، سه مجتمع در حال بهره برداری و چهار مجتمع در حال اجرا است.
وی افزود: در مجموع یک میلیارد و 292 میلیون جمع مطالبات پیمانکاران است که 45 میلیون تومان آن در بخش آب رسانی سیار روستایی است.