به گزارش خبرنگار مهر، حسین علینسب ظهر چهارشنبه در نشست با مجمع قاریان استان افزود: با توجه به وضعیت موجود باید تعداد این موسسات به 30 مؤسسه افزایش یابد.
وی با بیان اینکه همچنین 40 خانه قرآن روستایی در سراسر استان وجود دارد، عنوان کرد: این خانههای قرآنی باید هم از لحاظ کیفی و هم کمی ارتقا یابند.
علی نسب اظهار داشت: در این مرکز دینی علاوه بر آموزشهای عمومی و تخصصی قرآنی فعالیتهایی نیز به صورت تبلیغی و ترویجی انجام می شود.
وی برگزاری کرسیهای تلاوت در مساجد، برگزاری محافل نورانی انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی و استانی، برگزاری مسابقات تسنیم و تلاوت ویژه حافظان و پرسنل ادارات را از جمله فعالیتهای این مرکز عنوان کرد.
علی نسب اظهار داشت: برگزاری دورههای آموزشی تربیت معلم، جلسات حفظ محوری قرآن، اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن و طرح نهضت قرآن آموزی نیز از دیگر برنامه های این مرکز است.
مسئول دارالقران کریم استان ارتقاء سطح کیفی فعالیتهای قرآنی در سطح استان، بهرهگیری از تجربیات فعالان قرآنی، ارزیابی و نقد و بررسی میزان کارکرد و تأثیر گذاری آن را از اهداف تشکیل مجمع قاریان استان عنوان کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: بهترین راه از بین رفتن آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی تقویت فرهنگ قرآنی در استان است.
حجتالاسلام جعفر مرتضوی افزود: این مهم توسط یک دستگاه به تنهایی قابل اجرا نیست و مردم و مسئولان باید در کنار یکدیگر کمک کنند تا این مهم به سرانجام برسد.
وی بیان داشت: به لحاظ حساسیت و تاثیرگذاری فعالیتهای قرآنی در سطح جامعه، سازمان دارالقرآنالکریم با هدف بالا بردن سطح آگاهیهای مردم در مباحث قرآنی تشکیل شد که شاخهای از آن تحت عنوان دارالقرآنالکریم در استان ما مشغول فعالیت در مباحث قرآنی است.
حجتالاسلام مرتضوی افزود: تقویت فرهنگ قرآنی نیازمند عزم ملی است و اگر دولت در کنار مردم این مسایل قرآنی را ترویج دهند، قرآن میتواند به عنوان نسخهای شفابخش برای رفع معضلات گوناگون به ما کمک کند.